Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
tugay
İletim - 04/02/2004 : 22:36:31 arkadaşlar driver 3 ün martta çıkması bekleniyor.oyun gta ya çok benzesede grafikleri vs. çok daha muhteşem.oyunda istanbul var.ayrıca oyunda;araba(doğal olarak),motosiklet,tekne,bisiklet,helikopter gibi araçlar kullanılıyor.oyunda bir sürü silah var.arabaların çarpışmaları çok gerçekçi.yani hızlı bi şekilde giderken 'KRAAŞŞ' diye bi duvara yada bi arabaya girince araba gerçek hayattaki gibi darmadağın oluyor.oyunda istersek iyi tarafı (polis olarak) istersek kötü tarafı (hısız,kaçakçı vs.)oynayabilitoruz.ayrıca oyunda take a ride moduyla şehirde kendi başımıza araba sürüp adam öldürüp soygun yapıp yarışlara katılabilicez.oyun ilk önce (martta) ps2 ve xbox a.daha sonra pc ye çıkacak.
2 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
Rmn
İletim - 05/02/2004 : 08:46:41 Eski konulardan önce sitenin haberlerinin takip etilmediği kanısına vardım. bu haberleri boşu boşuna boole gereksiz topicler açılsın die mi yazıyoruz ?
|KRONDOR|
İletim - 04/02/2004 : 23:38:55 Duymayan kalmadı sanırım bu haberi. Eski konulara baksaydın zaten muhabbetinin geçtiğini görürdün.