AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları Genel
 Hard Truck: 18 Wheels of Steel

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
ceberruh İletim - 13/02/2004 : 13:06:04
arkadaşlar bu oyunda şehirler arası lisans nasıl alınıyor bileniniz varmı??
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Barbaroz İletim - 14/10/2006 : 18:07:26
arkadaşlar hard truck 18 wheels of steel de ferrari var
ferrari almak istiyorsanız config.cfg dosyasına girip
g_console "2" yazın oyuna girip biir bölüm seçtikten sonra şifre bölümüne
cheat truck 7 yazın çıkıyor 600 filan mı ne basıyor kontroletmesi çok zor
DooMSworD İletim - 23/09/2006 : 19:08:46
evet lisanslar hakkında aldığım son bilgi işlerin tablolarında soö üst köşede "(addhoc)" yazar bunlar normal iştir... lisans veren işler ise "(recurring)" yazar bu yükleri alıp sorunsuz birşekilde ve zamamnında götürürseniz o yolun lisansını alırsınız...

2. lisansımı ben reno'ya yine sorunsuz ve süresinde götürdüğüm bir yükten sonra o şirketin fölosundaki bütün yükler (addhoc)'tu yine renoda o şirketin yakınındaki başka bir filoya baktığımda iki tane recurring gördüm ve atladım :)

ama sanmayın bu herzaman böyle oluyor... hayır birkaç sorunsuz yolculuktan sonra etrafı kontrol ederseniz recurring yüklerini bulabilirsiiz :)
DooMSworD İletim - 22/09/2006 : 18:21:23
ya phoenixten las vegasa sorunsuz mal götürdüm sonra las vegastan san fransiscoya bi mal gördüm götüreyim dedim tıra monte ettim bana lisans teklif etti sonra o malı sorunsuz ve süresini geçirmeden götürdüm lisansım gerçekleşti... demekki adamlar restgele lisans verior tek çözüm sorunsuz gitmekte.... ancaaakkkk

ben son 4 yolculuğumu sorunsuz ve süresini geçirmeden bitirdim başka bi lisans vermediler :(
Palad1n İletim - 21/09/2006 : 16:11:16
dediğim gibi ben öyle biliyorum çünkü bu oyun KingoftheRoad kadar sarmadı bi abim oynuyordu lisans nasıl alıyorsun dedim öyle dedi. (şüpheniz olmasın hard truckta ustadır o öyle dediyse %292 öyledir)
DooMSworD İletim - 21/09/2006 : 14:57:05
ya bende yanıma bi eleman aldım adam phoenixte hiç bişi yapmıor jobstan iş vermek istiorum almıor.... lisans lazım heralde ama oda birtürlü gelmior şu an altımda T1000 adlı kamyon var ama archangelın dediğini bi deniyim umarım olur :)

0.03 Snitz Forums 2000