|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
ayserce |
İletim - 28/03/2004 : 18:40:33 Buradan sizlere SLR-R için bütün yamalar !!
http://xi.dpx.nl/list.php?c=sl
Ayrıca Ingilizce Forum ve NFS-U için yamalar vs..
Patch lara girdiğinizde sırayla 2.1.4 - 2.1.5 - 2.1.6 - 2.1.8 ve 2.1.9r3 - 2.1.9r4 leri yüklüyorsunuz !!! Düşmeleri engelliyor.. Ayrıca 2.1.8 den itibaren ikiçeşit Cheat veriyor para ve ROC yarışlarına...
www.street-legal.tk
Harbi SLR-R hastası olandan sizlere  
SELAMLAR
AYTAÇ SERÇE |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
kannam_ |
İletim - 15/10/2011 : 17:39:59 Teşekkürler |
ouLcan |
İletim - 24/09/2009 : 10:33:01 Oyunu önceden kurmuştum ancak patch dosyalarını bulamamıştım şimdi hepsini bulup kurdum. Kendi arabamı ve parçalarını yapmak istiyorum neyle ve nasıl yapabilirim bilgilendirirsen sevinirim.. |
ayserce |
İletim - 09/11/2004 : 21:35:52 Say1n SLR-R sevenler ! Sitemde baz1 hatalardan dolay1 geciktim... Arzu edenler SLR-R için direk beni MSN den arayabilir her konuda yard1mc1 olurum !!!!
ayserce@gmail.com veya ayserce@yahoo.com |
ayserce |
İletim - 05/08/2004 : 11:19:03 Bazı yamaları yüklerken, Dosyada bulunanları yedekliyeceksin neyi ekliyorsan !!! çünkü bazı yamalar versiyona göre değişiyor ve çalışmaz......
www.ayserce.com sitesinde Street Legal Racing - Redline için sorularınız açık kalmıyacak. Bu konuda özel Forum hazırladım sadece ve sadece SLR-R için. Yeni - yamalar, arabalar, designler vs.. ler var ..... Bu oyun raflarda kalmasın. Biraz da araba modeli tasarımcı gençler oluşsun.. Bir 3d-max veya Photoshopla araba veya parçalarını Design edip onları SLR-R oyunda kullanalım. Bunun için yaratıcı gençler oluşsun. SLR-R için bir nevi klupleşme var Amerikada - Almanya - Rusya ve Latin Amerikada niye birde Türkiyeden olmasın !!!???
Bundan dolayısıyla bir başlangıç yapayım dedim.... Arzu edenler buyursun
|
autovtec |
İletim - 31/07/2004 : 01:50:26 slr'yi patch leri yüklemeden açabiliyorum fakat patchleri yükledikten sonra invictus demosundan sonra beni windows'a at1yor..... ne yapmam laz1m lutfen yard1m edin. |
|
|
|