|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
edebikelam |
İletim - 03/11/2010 : 16:20:07 tam emin değilim ancak galiba oyunun adı böyle yazılıyordu.bir yarış oyunu.ama bildiğiniz yarış oyunlarından değil küçük arabaların yarışı. çok tatlı bir şey. ama oyun hakkında tam bilgim yok. o yüzden bildiklerinizi paylaşırmısınız |
4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
kannam_ |
İletim - 15/10/2011 : 17:53:07 Teşekkürler :) |
edebikelam |
İletim - 11/11/2010 : 22:42:53 evet gerçekten çok eski bir oyun ama harika bir oyun. ve geçen gün aklıma durduk yere geldi. ya dedim bi zamanlar hani oynuyoduk, küçük arabalar felan abimler hatırladı zaten ismini de. bilmiyorum şu an o kadar cezbetti ki ilgimi, uzaktan kumandalı araba alıcam. evet şu an karar vdim re-volt u bulabilirsem indircem uzaktan kumandalı araba da alcam (devreler yandı YİNE)
|
Palad1n |
İletim - 03/11/2010 : 16:47:28 Arkadaşlarla oynarken yaşanan bir sahne. ben: oha lan ilerde ne var, powerup değil mi o? arkadaş: evet powerup git al. ben: harbi alayım, burda powerup olmaması lazım olm, bug beni buldu heralde arkadaş: cidden şanslısın sonuçta ben gidip onu aldım ve arabanın havaya uçmasıyla anladım ki o tuzakmış :D bu şekilde bol kopmalı bir olay yaşattıydı bana bu oyun. Çıkarılacak sonuç ise: Her kuşun eti yenmez. :P |
CrAzY_IVAN |
İletim - 03/11/2010 : 16:41:33 Re-Volt olacak. :) Epey eski oyun bu. Çok çok hem de. :D Dediğin gibi uzaktan komutalı oyuncak arabalarla yarış yapılıyordu. |
|
|
|