AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları Genel
 Driv3r Kurulumu Help Help Help

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
okulyolu İletim - 12/08/2005 : 19:12:41
Arkadaşlar nihayet Driv3r aldım ve eve koşarak geldim.. Oyunu sorunsuz kurdum.. Önce Dirext hatası verdi.. CD den directx tekrar yükleyip yükselttim. Ama şimdi oyuna giremiyorum. Sanki girecekmiş gibi yapıp ekran gidiyor sonra Bip deyip masaüstüne atıyor.. Hata mesajını yazsa bi çaresine bakcam ama onuda yazmıyor... Böyle bir sorun yaşayan varsa ve yardımcı olursa sevinirim...
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
shadowwalker İletim - 15/08/2005 : 04:26:15
http://www.mod-shack.com/olin/Readme.txt
burada kara listedeki ekran kartlarından birine sahipsen oyunu çalıştıramassın. (ama gta çalıştıran bir kartın linkteki listede olduğunu pek sanmıyorum)
birde aklıma gelen en son bir çare oyunun en son yamasını yüklemek. gerçi biraz bakındım versiyon tarihçesine ve senin sorunun olduğunu düşündüğüm birşey göremedim ama yinede ümit kesmemek lazım... istersen birde cdyi bir arkadaşında dene bakalım çalışacak mı?
okulyolu İletim - 14/08/2005 : 17:06:41
yaw arkadaşlar kaç denedim... kaldır kur gına gelmeye başladı.. PC de bi sorun olsa andreas kurulmazdı... şakır şakır çalışıyor... war bi eksiklik driverde ama bulacaz artık.. Site de benim ama henüz bitmedi.. Bu işler hemen öle bi çırpıda olmuyo işte... Biraz daha zamana ihtiyacım var...
_GaNdAlF_ İletim - 14/08/2005 : 14:18:49
alıntı:
okulyolu tarafından yazılan:

pc p4 2400 ve agp 8x ekran kartım var.. 80gb HD daha ne istiyo ki bu oyun kafayı sıyırcam heeee... Ayrıca benim siteye GTA San Andreas Multiplayer yamalarını yükledim haberiniz olsun.. www.okulyolu.net

GTA San Andreas Multiplayer ı yoktu sanırım nerden çıktı bu yama nası olcak.Site kendi sitenmi çok güzel olmuş.
_GaNdAlF_ İletim - 14/08/2005 : 14:11:15
Birde oyunu tekrar yüklemeyi denesene.
okulyolu İletim - 14/08/2005 : 12:51:37
Arkadaşlar
Ben oyunun size kopya olduğunu, korsan alın dediğimi falan hatırlamıyorum.. Sonuçta benim elimde bir oyun var ve ben bunu kuramadım.. Belki aynı sorunla karşılaşan bir arkadaş vardır diye burda bir topic açtım ama konu dağıldı. Herkes istediği şekilde hareket edebilir.. Kimseye akıl verme pozisyonunda değilim.. Ana ben Driv3r hala kuramadım... SHADOW dediklerini denedim ama yine olmadı.. Ekran gidiyor ve bip deyip masaüstüne çıkıyor.. cd içindede yada HD de dediğin gibi ayar yapılabilecek bi dosya yok...

0.02 Snitz Forums 2000