AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 Gta'yı Türkler yapsaydı ne olurdu?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
ahmetgshoca İletim - 02/06/2008 : 16:22:23
Gta'yı Türkler yapsaydı ne olurdu???? mesajlarınızı bekliyorum
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
bjjk İletim - 12/06/2008 : 17:10:34
mağzalar türk mağzaları olurdu
adamlar türkçe konuşurdu
polisler,ambulans şöförleri vs. türk olurdu
pizzacı pizza pizza,tavukçu şenpiliç,hamburgerci mc onalds yada burger king olurdu
ataçlar türk lurdu,
uçaklar thy,onur air vs. olurdu,
binalar türk olurdu,
adamların ismi değişik olurdu,
los santos-ankara
san fierro-istanbul
las ventruar-izmir olurdu
FarCry İletim - 09/06/2008 : 16:54:29
Arkadaşlar zaten bir yaması var GTA yı Türkiye çeviriyor.Verirdim ama reklam yasak.Ama tam Türkiyeye değil mesela bölgeyi.Dükkanları evleri arabaları vb. mesela ben bir Aygaz arabası görmüştüm.Neyse kim bilir daha neler neler vardır...
Artist İletim - 08/06/2008 : 17:51:19
Görev: Manita
Hastaneye gidince İntro başlar. Bikaç adam Hemşireye asılmaktadır. MY "Noluyo lan burda!" diyerek bağırır. 4'ü de birden MY yi dövmeye başlarlar. Hastaneye silahsız giren MY manita önünde dayak yememek için, "Dışarı gelin olum burayı kirletmiyim şimdi" der. Dışarıda MY'nin ağzı burnu kırılırken "Teker teker gelin lan!" diye bağırırken karşıdan Ali, Laz Bakkal Murat ve Kahveci Hüseyin geliyordur. 4'e 4 olunca intro biter ve kavga başlar. 3 kişi dayak yiyince biri kaçmaya başlar eğer mahallesine dönerse mevzu büyür hemen yakalayıp yok et! MY bisiklete atlar, koşan adam bi araç çalıp gitmeye başlar fakat fazla gidemez trafiğe takılır ve bisikletli MY onu yakalar, döver ve görev biter.
Ödül: Manitadan sonsuz saygı + Dövüş kabiliyetini geliştirebilmek için Güreş Klübü üyeliği
Ermac506 İletim - 07/06/2008 : 21:05:17
Görev: Ali'nin sonumu geldi?
MY Sümerbank'a girer bakarki Ali yok ortada.Yukarıya çıkar ali Bankanın müdüresiyle ilişki başlatmış (^._^.)
MY Aliyi planı bozduğu için umursamaz.Bankanın paralarını toplamış kamyona el bombasını sallar ve kaçar.İntro başlar.Banka havaya uçmuş sağ kalan olmamış.MY bişey unuttuğunu farkeder.Eyvah!, Der içinden.;
-Aliyi unuttum olamaz kahretsin!!Üzüntüyle eve gelir.2 dk sonra kapı çalar ve yerde sürünerek kanlar içinde eve ALİ gelir.İntro tekrar biter.MY bakalım ALİYİ süre dolmadan hastaneye yetiştirebilecekmi?
Görev sonu Ödül:Belediye başkanlığı + Sevgili(Hastane'de bir hemşire)
Artist İletim - 07/06/2008 : 20:29:50
Görev: Hepimiz Kardeşiz
MY Ali'nin saklandığı yere(köye gider) amcasının kapısını çalar çalar açan olmaz. Paspasın altından anahtarı alıp kapıyı açar. İçeride Ali oturuş kısır yemektedir. MY'yi görünce ayağa kalkıp bağırır "Meye yapma biz kardeşiz, bu cafecinin oyunu ondan intikam alalım atla traktöre İsatanbul'a geri dönelim." İntro biter. MY ve Ali traktrdedir. İstanbula aracı sürüyoruz. Pc kahfeyi basıp herkesi öldürüyoruz gelen polislere ateş ediyoruz. 6 yıldız oluyor MİT geliyor. Kaportacıya gidiyoruz. Çıkışta Ali giysi alalı sana diyor ve Sümerbanka gidiyoruz.
Ödül: Şeref+Saygı+Namus

0.03 Snitz Forums 2000