|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| muratix |
İletim - 04/07/2008 : 18:00:30 Bazı Resimler:
http://img380.imageshack.us/img380/6894/gallery43mh5.jpg
http://img118.imageshack.us/img118/9238/untitled2copy2lo.jpg
http://img472.imageshack.us/img472/5236/minbsbeta4dv.jpg
================================ MODUN GETİRDİĞİ YENİLİKLER ================================
İlk olarak moda Türkiye'de kullanılan birçok arabanın yanısıra NFS Most Wanted'da yer alan BMW ve bunun gibi bir kaç son model arabalarda eklenmiş ayrıca küçük birde ATV Motosiklet benzeri bisiklet bulunmaktadır. Oyuna 300 den fazla mod eklenmiştir. Bunların 200'ü internetten toplamadır. Geri kalanların çoğu Türk yapımı modlardır. Tüm araçlara sınırsız nitro ve araçdan düşmeme yeteneği eklenmiştir. Artık benzin istasyonlarında araçlarınıza benzin alabileceksiniz. H tuşuyla tüm araçlardaki nitroyu aktif edebilirsiniz ancak fazla kullanıldığında oyunda donmalar meydana geliyor. Oyundaki radyolar değişmemiştir.
================================= SORUNLAR =================================
Oyunda bazen donmalar meydana geliyor. Bunu önlemek için sistem ayarlarını düşürünüz. Multiplayer San Andreas oynamak isteyenler modun üstüne yükleme yapabilirler ancak sorun çıkarsa D3D9.dll dosyası silinmelidir. Ayrıca oyunda tüm araçlara sınırsız nitro eklendiğinden nitroyu sürekli kullanılması halinde oyun kendiliğinden kapanıyor.
================================= KURULUM =================================
İlk olarak Winrar arşvini açıp içindeki setupları çıkartıyoruz. Daha sonra Install Part 1'i çalıştırıp San Andreas'ın olduğu dizine yani Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas dizinine yüklüyoruz. Ardından ikinci setup dosyasını çalıştırıp San Andreas klasöründeki models klasörüne yüklüyoruz. İşte bukadar. Yükledikten sonra biraz bekleyin ve oyunu çalıştırın. Eğer çalışmazsa pc yi yeniden başlatın ve tekrar deneyin.
Buyrun:http://files.filefront.com/SanAndreasTurkishmod+by+Ryrar/;5537995;/fileinfo.html/1/1
700 Mb dir.
Yorum İsterim  |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| bjjk |
İletim - 06/07/2008 : 20:13:18 MİLLİE İLE TANIŞMA GÖREVİNİ GEÇİNCE GARDOLABINDA Bİ KIYAFET GELİYO ONU GİYİP EVİNE GİDİNCE YAPIYON
Hoca Gaffur abinin dediği gibi konuyu kapatalım |
| Kyoshi |
İletim - 05/07/2008 : 19:03:10 Yani ayrı bir patch indirmen lazım diyor.Kapayalım konuyu lütfen. |
| eyup_kobe |
İletim - 05/07/2008 : 19:02:08 nasıl yani modu war?:S:S
|
| muratix |
İletim - 05/07/2008 : 17:40:52 Onunda Bir Modu Var :) |
| eyup_kobe |
İletim - 05/07/2008 : 01:41:07 REİS SANA BİŞE YANLIŞ ANLAMA AMA GTA SANANDREAS TA SEX NASIL WE NERDE YAPILIYOR? CEVAP PLS |
|
|
|