Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
bjjk
İletim - 06/07/2008 : 20:10:28 Hırsızlık yapabilmek için hırsızlık görevini geçin Aşama:1 Siyah bir boxville bulun.(Los Santos'ta stadyumun 4 blok solundaki evlerden birinde)Binince 2'ye basın(görevi 00:00-06:00 arası yapabilirsiniz) Aşama:2 Kamyonu alınca bir tane eve girin.Evin pencerelerina bakın.Işıkları yanan eve girerseniz farkedilirsiniz. Aşama:3 Evde sessizce yürüyün.Alabildiğiniz eşya alın.Etrafa çarpmayın ve koşmayın.Dha çok elektronik aletleri çalabilirsiniz.Bazı evlerde silah bulabilirsiniz. Aşama:4 Eşyayı\ları kamyona yükleyin.İsterseniz herhangi eve girebilir yeni eşyalar çalabilirsiniz.Yada lockup'a gidip eşyaları boşaltıp paranızı alabilirsiniz. Farkedilirseniz:Yan tarafta polisler(cops) yazıcak ve 10 sayısı çıkçak.O on sayısı 0 'a gelmeden evden kaçın.Kaçamazsanız 3 yıldız olacak. Farkedilmemek için:Evde silah kullanmayın.Koşmayın ve etrafa çarpmayın. Not:Silahlı birinin evine girerseniz size ateş eder(uyanıksa)kendi çeteniz bilşe size ateş edebilir ------------------------------------- İYİ HIRSIZLIKLAR -------------------------------------
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
iso_demiro
İletim - 27/07/2008 : 10:31:54 puuuu ben de sanıyorum vice city
Palad1n
İletim - 25/07/2008 : 19:56:14Evet.
iso_demiro
İletim - 25/07/2008 : 18:00:02 Bu San Andreas için mi?
Kyoshi
İletim - 18/07/2008 : 20:17:43 Kamyonu bulamayan arkadaşlar için söylüyorum.
Los Santos'taki (Hani şu ilk başladığımız şehir) gym'in hemen karşısındaki bahçede bir tane siyah boxville var.Onu alıp işinizi görebilirsiniz.
3p3tuk4
İletim - 16/07/2008 : 19:56:10 Hırsızlığı herkes bilir ilk hırsızlık görevi bir adamın evinde mal kaçırıon sessiz duruon ses çıkarırsan adam tüfekle kovalıyo kamyon gidiyo öle...