AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA 4

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
sagopa-gok İletim - 20/12/2008 : 00:28:44
Evet GTA 4 çıkmış benim yeni haberim oldu.Sitedeki incelemesini okudum.Yorumu yazan arkadaşa teşekkür ediyorum.Gerçekten oyunun incelemesini okumak ve bir kaç tane fotoğrafına bakmak oyunun hayranı olmak için bana yetti.Tabii yine kusursuz bir oyun değil ama önceki oyunlarda karşımıza çıkan buglar ve bir çok saçmalık en aza indirgenmiş.Umarım benim makina kaldırır.Sitedeki bazı arkadaşlar sırf bu yüzden yeni kasa bile alıyor!Çok şükür ki ben pc'yi alalı çok olmadı sistem gereksinimlerine bir göz attım muhtemelen çalışacaktır.Geriye bir tek eksik oyun kaldı .Oyunla ilgili fikir ve tartışmalarınızı bekliyorum.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Lenin İletim - 21/12/2008 : 20:00:50
http://www.oyunsitesi.com/incelemeler/incelemeler.asp?oyun=gtaiv&sayfa=1

Sitemizdeki bu incelemeden oyun için yeterli olacak minimum sistem gereksinimlerine bakabilirsin. Sonrada kendi sisteminle karşılaştırırsan, sonucu görürsün:)
Selofb İletim - 21/12/2008 : 18:47:33
2gb ddr ram im 512 ati radeon 2600 series ekran kartım var işlemcim pentium 4 2.8 acaba çalışırmı iyi haberlerinizi bekliyorum :)
quLeryuzz İletim - 20/12/2008 : 11:08:28
Gta'nın yeni oyunu bilgisayarlara göre kötü.Yalnız bilgisayarının ramı , ekran kartı çok iyi ve çokta yüksek olmalıki bu oyunu güzel oynasın.
Oyunbozan İletim - 20/12/2008 : 08:53:20
GTA serisini hep sevmişimdir.Görev yapmak bana zevkli gelmiştir hep.Ama daha zevkli olan hileleri yazıp koskoca şehirde istediğini yapmak.Hiç sıkılmayacağım bir oyun GTA serisi.Bende almayı düşünüyorum ama;
GTA4,sistemi Kabil abi'nin de dediği gibi zorlayan ve sorunlu bir oyun olduğunu biliyorum.Pc'im iyi ama Pc yi yavaşlatacağı için GTA 4'e şu anlık el sürmeyeceğim... :)
kabil İletim - 20/12/2008 : 01:05:00
oyun güzel ama pc için çok sorunlunlu çıktı. ayrıca sistemi gerçekten aşırı zorlayan bir oyun. oyundan çıktıktan sonra pc yi kapatıp yeniden açıyorum anca kendine geliyor.

0.03 Snitz Forums 2000