AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 Tüm SA-MP Server IP'leri Buraya Lütfen

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
yekta15 İletim - 22/07/2009 : 17:14:08
Tüm SA-MP v0.2X serverleri buraya lütfen

91.121.209.20:7777 Mini-Missions
Bu serverde Değişik modlar bulunuyor sırayla modlar geçiyor Bazıları DM bazıları ise Yarış.

67.228.177.42:7787 Party Server
Çete savaşlarına benziyor.

IP'lerinizi bekliyorum
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
PinaxGaming İletim - 19/04/2014 : 12:57:00
Address: samp.px-rp.com:7777
Players: 6 / 500
Ping: 66
Mode: Pinax Roleplay v1.0 (Açık Beta
Map: San Andreas
Ts:ts.px-rp.com
Forum:http://forum.px-rp.com/

Server ımızda yeni map'ler yenilikler özellikler ve çeşitli rol yapabilecegimiz alanlar bulunmakta bütün userleri server ımıza bekler güzel vakitler geçirmesi için bütün temennimizi o yönde kullanmak' da herkez in eğlenmesinde çabalayacağımızı bilmenizi isteriz.
AntlionGuard İletim - 06/05/2011 : 14:35:38
[Z]Group-Xtreme Turkish Freeroam

Client Support : 0.3c , 0.3c R3

WebSite = http://www.sampz.net/forum

Son Rekorumuz :

» Sunucu Hikayesi «

2006 yıllarının başlarında Nosferatu web işleriyle uğraştığı sıralarda bir arkadaşıyla ortaklaşa VPS ( Virtual Private Server ) edinmişti. Boş zamanlarında San Andreas oynuyorudu. Derken SA-Mp'i keşfetti ve farkettiği Türk serverı eksiğini tamamlamak adına bu VPS'te bir adet SA-Mp Server açtı. İlk zamanlar SA-Mp'da yeni birisi olarak default modelarla takıldı. Günlerden bir gün serverında Sahtiyanla karşılaştı ikili arasında geçen diyaloglar ve Anlaşma Sonucu Sahtiyandan gelen. " Beraber çalışalım! " teklifini uygun gören Nosferatu kabul etti ve eski adıyla TurkServer[Z] yeni adıyla [Z]Group kurulmuş oldu

» Kurallar ve Bilgilendirme «

# [Z]'nin kurucusu, sahibi ve en üst yetkilileri [Z]Nosferatu ve [Z]Sahtiyan dır.

# Oyun esnasında hile kullanmak, flood yapmak, argo, hakaret, küfür, cinsellik ve sevgili arayışı içeren gönderilerde bulunmak kesinlikle yasaktır.

# Adminlere karşı saygı sınırını aşmak ve itaatsizlik kesinlikle yasaktır.

# Oyun içerisinde düzenlenen yarışlarda, yarış bahanesiyle gelip diğer playerlara ateş açmak ve silahını kötüye kullanmak kesinlikle yasaktır.

# Başka bir serverın ya da herhangi bir şeyin reklamını yapmak kesinlikle yasaktır.

» Etkinlikler & Uygulamalar «

[Z]Race Team

- Bu etkinlikte birçok yarışlar yapılır ve yarışlarda ilk 4 sıralamada olan kişilere belirli bir miktarda para ve scor verilmektedir.

Parti Yarış Tur

- Serverda yaptığınız etkinlikleri, düzenlediğiniz partileri, turları ve eğlenceleri bu bölümde yayınlayabilirsiniz.

[Z]Cowboys From Hell - [Z]Group Clan Ligi

- [Z]Group'un sizler için tasarladığı, hizmet ve katılımınıza sunduğu "Death Match Yarışması" uygulamasıdır.... ( DM esnasında "Pantera - Cowboys From Hell" dinlenmesi tavsiye edilir.)

[Z]Group Ödüllü ScreenShot ve Video Yarışması

[Z]Nosferatu önderliğinde hazırlanan; verilen konu çerçevesinde seçilecek olan en iyi SSler ve Videolar belirlenir ödüller verilir..

[Z]Quadro Etkinlikleri

[Z]Quadro'nun yaptığı ve yapacağı tüm etkinlikleri bu bölümden takip edebilirsiniz... [Z]Boxtime , [Z]Adrenalin , [Z]FearFactor , [Z]X Fighters , [Z]Olimpiyatları , [Z]Guiness ve dahası . .

[Z]Event Clan Savaşları.

- [Z]Group onayladığı clanlar arasından geçen tüm savaşlar, deathmatchler için başvuru ve tekliflerin yapılacağı ayrıca sonuçlarında açıklanacağı özel bölüm....

Son Haberler

Şu an sunucumuzun modunu güncelledik mod sürümü 3.1.z olmuştur. Bununlar birlikte /ms komutu gelmiştir. Bu komut ile çeşitli parlayan , yanan obje veya ghostryder gibi skinleri alabiliyorsunuz. 2. olarak soru sistemi getirilmiştir. Soru sistemi size bir soru soracak ve ilk cevaplayan oyuncu 10 dakika boyunca araç hızlandırma , uçurma kazanabilecek. Ödülü alan oyuncu H tuşuna bastıgında araç uçar , ard arda alt tuşuna bastığında ise araç hızlanır.

Serial-Ban soranlara gelince bu sistem şu an askıda yani böyle bir şey düşünülmüyor fakat ilerleyen zamanlarda büyük ihtimal ekleyebiliriz diye düşünüyorum.

Sunucumuz Hosted'da eklidir sa-mp sunucumuzu bilmeyenler sa-mp de hosted a tıklayıp sunucumuzu bulabilirler. Bizi takip etmeye devam edin...
KinG111 İletim - 01/12/2010 : 20:32:03
127.0.0.1:7777 koşş Role Play Burda Yok Başka Yerde GEll
Meteturan İletim - 18/07/2010 : 22:40:09
Şehr-i Alem Role Play

IP : 95.173.180.184:7777
Harita : İstanbul
Mod : Versiyon 4.0
Web : www.sehrialemrpg.com

Türk Role Play serverdır. Yakında 5.0'a geçilecektir. Çalışmalar sürüyor. Keyifli zaman geçirmek için bizi tercih edin.

turkrapteam İletim - 10/01/2010 : 12:01:42
HostName: Turk Rap Team SAMP Server - turkrapteam.forum2.biz
Adress: 85.105.214.120:7777
Players: 5/50
Mode : Grand Larceny , Like A Gangster Rpg Mod

MTA Server İpside Aynıdır.. Half-Life , Counter-Strike , Swat 4 Serverları İçin : http://www.turkrapteam.forum2.biz

0.03 Snitz Forums 2000