AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 DESPERADOS WANTED DEAD OR ALİVE

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
007 JAMES BOND İletim - 08/01/2006 : 12:38:01
ARKADAŞLAR BEN BU OYUNDA GÖRÜNMEZLİK ŞİFRESİ YAZMADAN BÖLÜMLERİ GEÇEMİYORUM.BANA BİR FİKİR, TAKTİK VEREBİLİRMİSİNİZ?
2   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
007 JAMES BOND İletim - 11/01/2006 : 11:52:31
SCORPIONFA çok teşekkür ederim.Söylediklerini deneyeceğim.ÇOK SAĞOL ARKADAŞIM!!!! BANA SÖRACAGİN BİRŞEY OLURSA SOR, YAPABİLİRSEM SANA YARDIMCI OLABİLİRİM...
scorpionfa İletim - 10/01/2006 : 14:55:27
Hangi bölümü geçemediğini yazsaydın çok daha iyi olurdu ama anlaşılan hiç birini geçememişsin. Böylece hemen hileye başvurmuşsun. Aslında en kötüsünü yapmışsın. Oyun zaten yapı olarak "zor". Hatta zor olduğu içinde zevkli. Şimdi baştan sona oyunu anlatmaktansa birkaç taktk vereyim belki işine yarar.
* Oyunun başlarında, yani her bir yeni karakterle tanıştığında ona özel niteliklerin tanıtıldığı, bir eğitim bölümü vardır. Bu bölümleri kesinlikle hafife alma. Hani becerinin nerede ve nasıl kullanıldığını iyi öğren.
* Kısayol tuşlarını ezberle. Şaka yapmıyorum, resmen ezberleyeceksin. bu oyunda, zor durumlarda hızlı düşünmek ve hızlı hareket etmek önemli.
* Başladığın bölümde haritayı iyice incele. Düşmanların harketlerini ve gördükleri alanları dikkatli izle. Zaten zamanla anlarsın ki, oyundaki her karakter bir zincir gibi birbirini görür. Önemli olan bu zincirin başındaki adamı bulup temizlemektir. Kimsenin izlemediği, ya da nadiren baktığı bir adam bulursan temizle. Zamanla zincir çözülecektir.
* Bu oyunda sessizlik önemli. Adamların arkasından asla koşarak gitme. Koşarak gitmen gerekiyorsa silah da kullanmak zorundasındır.
* Kimi bölümler dışında her zaman sessiz olmak zorunda değilsin. Kendine iyi bir köşe bul ve adamları toplayıp geleni vur. Biraz zor olsa da denemey değer.
* Oyundaki özelliklerden biri, bazı noktalarda çok işe yarıyor. "Quick time" gibi bişeydi adı ama neyse adı önemli değil. Bunu kullanmayı öğrenmelisin. Şu şekilde işliyor bu... Mesela adamın birine bir komut vereceksin fakat diğerine de aynı anda başka bir şey yaptırman gerekiyor. Bunun için önce vereceği komutu birine programlıyorsun ve diğer adamı seçip yapmak istediğin şeyi yapıyorsun. Kısa yol tuşu ile aynı anda iki iş birden yapmış oluyorsun.
* Karakterleri iyi tanı demiştik. Yanlız burada önemli olan iki cins yetenek var. "öldürme-taşıma vs.." ve "tuzak" bunları taşıyan iki karakterle bile koca oyunu rahatlıkla bitirebilirsin. Yapacağın önce tuzak kurmak, sonrada tuzağa yakalanan birini hemen öldürmek. Zamanla bu iki şey olmadan oyunun hiç bir zevki olmadığını anlayacaksın. Hatta silah kullanmaktan bile daha zevklidir. :)
* Son olarak belirteyim, hile kullanmadan oyun oynamak, hatta "commandos" benzeri zor bir oyunu hilesiz bitirmek kadar zevkli bir şey yok. Tavsiyelerimi dinle.

0.03 Snitz Forums 2000