AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 "Splinter Cell: Chaos Theory" YARDIM

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
SafaX İletim - 08/05/2006 : 19:48:25
A:
Oyunda, dar koridorlarda iki ayağını yanlara açmak ile duvarın üst kısımlarında durma hareketini yapamıyorum. Her ne kadar duvara dönsem, ona doğru koşsam, hoplasam zıplasam da olmuyo! Bi kere yanlışlıkla yaptım banka bölümünde. Aynı yerde tekrar denediğimde olmadı.

B:
Ana silaha takılan "attachment"lar ne işe yarıyo? Çünkü sniper'da da, shotgun'da da aynı şekilde zoom yapabiliyorum ve aynı ölüyolar (gerçi bundan emin olamam hep kafadan vuruyorum)

C:
Oyunun normal solo modunda kameralar etkisiz hale getirilmiyor mu?
Kamera diğer tarafa bakacak da, ben koşacam da sinir oluyorum..

D:
Splinter Cell: Chaos Theory oyununu "Versus" modda oynamak için Ubisoft'a üye olmak istiyorum.
1-Aranızda üye olan varsa, üyelik paralı mı?
2-O üyeliği Ubi'nin diğer oyunlarıyla da kullanabilir miyim?
3-İlk sorunun cevabı "hayır" ise nasıl üye olabilirim?
3   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
SafaX İletim - 09/05/2006 : 14:08:56
Aslında cafe'lerde Counter-Strike yerine (Counter'ı sevmediğimden diil) Splinter Cell olacak, gerçi belki vardır :) Gittiğim Internet Cafe'ler sınırlı, ADSL de var zaten iice azaldı.. Bu arada arkadaşım, oyunun RAR'la sıkıştırılmış hali yaklaşık 7CD kadar ve StarForce ile korunmakta :) Tavsiyem; git orjinalini al.
007 JAMES BOND İletim - 09/05/2006 : 13:29:20
Ya abiler bana o oyunu gönderirmisiniz?LÜTFEEEEEN
Geppettous İletim - 08/05/2006 : 20:16:29
A:Duvara yüzün dönük zıplama tuşuna iki defa arka arkaya bas,yanlız hareket heryerde olmuyor.Eğer bir boruya tutunduysan altından adam geçerken aksiyon işareti görününce bas,adamın boynunu çıt:)birkaç hareket var ama gerekli konuma gelince aksiyon işaret yazısı çıkması gerekiyor yani zamanlama.
B:Oyun sırasında bazı yerlerde kullanabilirsin mesala kamera stick silaha taktığında ateşle ve gittiği yerden etrafı kamera ile gör,dumanlı kamera var attığın yerde ıslık sesi ver adamlar gelince kır ve adamları bayılt.Silaha takılan bu itemlerin kullanılması için gerekli tuşları hatırlamıyorum ama oyun ara yüzünde görüntülü açıklama olacaktı.
C:Kameralara doğru önceki oyunda tutcağın elektronik silah vardı,burda susturucu silahın ucu mavi renkli moda getirip ateşlersen oluyordu gibi hatırlıyorum elektronik ateşleme oluyor.
D:Paylaşım sitelerinde temel bir söz var'Eğer online bir oyun oynamak istiyorsan,orjinal oyun satın al' haliyle sorunun cevabı orjinal bir oyun aldıysan anahtar şifre ile kayıt(register)olursun ve firmanın bedava servislerinde(hepsi sağlıyor) gayet rahat oynarsın.Versus oynadığım zamanlarda gayet güzeldi ve hala servisler çalışıyor ama millet aşmış:)haritaları sıkı çalışman gerek.
A,B,C lere pek net cevap veremedim,hatırladığım kadarı ile.

0.03 Snitz Forums 2000