AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 Hidden&Dangerous 2

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Athena İletim - 10/11/2003 : 22:05:52
1. level'ı geçen var mı? Karargaha girdim tüm askerleri öldürdüm. Baraka daki askeri öldürdükten sonra makina dairesine ulaştım ama son görev bir türlü bitmiyor. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.
4   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
uzak İletim - 23/06/2005 : 16:21:00
Selam Arkadaşlar ben bu oyunu yeni kurdum level 1 de sınamaları geçiyorum atışları geçiyorum bombalar dahil ama jeep kullandırıyo orayı geçemedim araçları ne yapıcam nereye götürücem ?
garsons İletim - 13/11/2003 : 23:29:40
ustacım önce karşında böyle maça girerken demirden sıra yolları vardır en önce onun içinden geçerek 2 tane uzun ince tahtanın oraya geliyosun önce sağdakinden sonra soldakinden geçip büyük tattaların üstünden atlıyorsun ondan sonrada mediven alıştırması var ordanda çıkıp yerde sürünürek tellerin altından geçiyorsun tüm bunları doğru sırayla yaptıysan seni atış talimine gönderiyorlar umarım ingilizcen iyidir usta yoksa bazı yerlerde sözlük kullanmak zorundda kalırsın yazının bazı yerlerinde sürşmüş olabilirim üzgünüm salı günü sağ kolumu kırdım sol elle biraz zor oluyor herkese kolay gesin
Traffic İletim - 13/11/2003 : 20:47:13
campaign de training bölümünde kaldım :))daha ilk bölüm bile değil
asker dizilmiş, yukardaki asker (albay olsa gerek) brifing veriyor. daha sonra oyunun kontrolü bana geçiyor. ne yapmam lazım
garsons İletim - 13/11/2003 : 14:18:42
usta eğer tüm adamları öldürdüysen yani ekranda bi missionun achomplaset falan yazdıysa yanındaki tüm adamlara follow me diyerek şu ilk başta kapısında sigara içen adam duran kapının yada şöyle söylyim büyük bi baca var onun tam hizasında ufak bi kapı var adamlarınla beraber kapının tam tam önünde durunca bölüm biter tabi görev tamamlanma ekranından takip et bazı adamlar sağda solda saklanıyo bulupta öldüremezsen bölüm bitmez kolay gelsin

0.03 Snitz Forums 2000