|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| delikanli14 |
İletim - 14/11/2003 : 21:04:41 arkadaşlar bu oyunda çok donma oluyor nedeni nedir |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| n/a |
İletim - 28/05/2004 : 21:06:19 Ben oyunu çoktan bitirdim. Aralık 2003 gelmeden çabucak bitirdim. Eğer birkaç zor bölümü oynamadan geçmek isteyen varsa Seraph ile dövüşürken yenilin. Yani ölün. Böylece sondan ikinci bölüme gelirsiniz. |
| shadowwalker |
İletim - 17/11/2003 : 01:07:18 walla bende teşekkür ediyorum. çok nadir birisi sorunu hallolunca tamam halloldu diyor. bu süre zarfında bizde kara kara kara düşünüyoz acaba nasıl çözeriz problemi diye. ii oldu bu arada bende senin sayende oyunda baya ilerledim . hazır kurduk oynayak bari... |
| delikanli14 |
İletim - 16/11/2003 : 23:56:36 çok sağol nvidia nın son driverini yükledikten sonra sorun olmadı teşekkürler |
| shadowwalker |
İletim - 16/11/2003 : 03:13:50 lem hoca keşke nickini filan yassaydın. başka bir forumda başka birine yanlışlıkla mesaj attım. rezil olduğumuzla kaldık yane . neyse oradaki mesaj şöyleydi:
dxdiag'ı aldım hocam. öncelikle kullandığın ekran kartı sürücüsü taaa 2002 yılına ait. böyle bir problem çıkarması doğal sayılabilir. te aşağıdaki adreste 45.23 sürücüsünü bulacaksın http://www.nvidia.com/object/win9x_45.23 tabi kendi ekran kartı üreticisinin sürücüsünü kullanıyor olabilirsin ama detanatorler daha uygun olacaktır görüşündeyim. ayrıca direct x 9.0b çıktı onuda yüklemek isteyebilirsin. ancak sorunun sebebi bu değil. yinede birşeyleri düzeltebilir. internetten indirmek oldukça uzun dakikalara malolacaktır. mümkünse bir dergi cd'sinden filan edin ama adresini vereyim (web üzeründen kurulum yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam yani iki defa kuracaksın hemen bitti diye sevinme :P): edit:link harbidende çalışmadı bende siliyom :D yukardaki çalışmassa alttakinden indir sol tarafta download yazan bir yer var (ben göremedimde o yüzden diyorum) http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=141d5f9e-07c1-462a-baef-5eab5c851cf5&displaylang=en bide testleri yaptır demiştim. biliyorum biraz uğraşman gerekecekti ama daha sağlam olurdu. bir sürücü hatası filan varsa veya başka bir problem; çıkardı ortaya. tabi hemen 15 dakikada bütün herşeyi görmem mümkün değil. biraz daha bakar ondan sonra başka birşey çıkarsa haber veririm. keşke şu testleri yapsaydın yanlız... bide merak ettim o ses kartıyla problem yaşamıyor musun? bende vardı canıma okumuştu. kesik sesler (hatta windows göçertmeler) vesaire. ayrıca ses kaliteside pek iyi değil hani?
tabi başka birine yazılmış bir mesaj olduğu için bazı yerleri sana uymaz :P bide oyunun özelliklerini indirmeyi dene. ulen işallah yine yanlış birine mesaj yazmıyoruzdur. bir defa rezalet yeter ikiye çıkarmaya gerek yok :)) |
| shadowwalker |
İletim - 15/11/2003 : 19:29:40 çok benzer bir sistem bendede var. yanlızca bende 512 ram var. neredeyse hiç bir zaman takılma yaşamadım. böyle aşırı bir donmanın sendede olmaması lazım. yanlıız eğer bu ramla aynı zamanda altta çalışan ağır programlar varsa (mesela 256 ramle aynı zamanda norton 2003 virus programı kullanıyorsan oyunda yavaşlık olması çok doğaldır; çünkü norton inanılmaz ram yiyor). bunun haricinde bu soruna neden olabilecek bir donanım uyuşmazlığı filan olabilir. ayrıca harddıskinde çok az yer kalmışsa buda bir sebep olabilir. son olarak daha kesin bir şey söylemek için başlat-->çalıştır-->dxdiag yazıp testleri yaptır. bundan sonra bütün bilgiyi kaydet deyip oluşturulan dosyayı bana bir mail at oradan bakayım belki başka bir neden çıkabilir. mailim shadowwalker19@hotmail.com dediğim gibi olmaması gereken bir durum. dxdiagda hata görürsen öncelikle bunu düzeltmeye çalış. bir ihtimal hatalı yükleme filan yapılmış olabilir. neyse bende oyunu bir daha kurup ayarlarına filan bakayım bari ;) |
|
|
|