| K O N U ı N C E L E M E |
| delibalta562 |
İletim - 25/07/2006 : 13:53:13 Bu oyundaki hile kodalarını bilen var mı? |
| 2 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| Kara Katil |
İletim - 02/08/2006 : 20:30:14 Daha fazla hasar: Harita Ekranına gelin, ardından L1 ve R1'e basılıyken sırasıyla X, X, KARE, X, X, X yapın... Milyon dolar: Harita Ekranına gelin, ardından L1 ve R1'e basılıyken sırasıyla KARE, KARE, ÜÇGEN, KARE, ÜÇGEN, KARE yapın... Super Polis: Harita Ekranına gelin, ardından L1 ve R1'e basılıyken sırasıyla ÜÇGEN, X, ÜÇGEN, X, ÜÇGEN, ÜÇGEN yapın... Easy Mod: Harita Ekranına gelin, ardından L1 ve R1'e basılıyken sırasıyla YUVARLAK, KARE, X, X, ÜÇGEN, YUVARLAK yapın... Sınırsız mermi: Harita Ekranına gelin, ardından L1 ve R1'e basılıyken sırasıyla YUVARLAK, KARE, X, KARE, KARE, ÜÇGEN yapın... Sınırsız enerji: Harita Ekranına gelin, ardından L1 ve R1'e basılıyken sırasıyla YUVARLAK, KARE, X, KARE, X, YUVARLAK yapın... Mini oyun: Harita Ekranına gelin, ardından L1 ve R1'e basılıyken sırasıyla ÜÇGEN, X, X, YUVARLAK, ÜÇGEN, KARE yapın... |
| BEST HERO |
İletim - 29/07/2006 : 16:53:30 harita ekranına gel ,:süper polis: l1 r1 basılı iken üçgen,x,üçgen,x,üçgen,üçgen..... sınırsız mermi harita ekranına gel,l1,r1, basılı iken yuvarlak,kare,x,kare,x,yuvarlak yap bildigim bunlar |
|
|