AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 Action oyun sektörü durdu

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
@krep İletim - 31/07/2006 : 21:43:09
slm arkdaşlar action oyunları üreten sectörler şu 1-2 aydır durmuş durumda.. yaptıgım araştırmalara ğöre 1 ay daha yeni oyun çıkmıçakmış benim söylediklerime katılmayan varsa yazsın...
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
|KRONDOR| İletim - 03/08/2006 : 00:49:01
Eh, Bush'un görüşünü yazacak halim yok tabii. Burada görüşleri, hayalleri yazmıyoruz. Yıllardır bu sitede yöneticilik yapıyorum ve insanların oyunların türlerini bilmediğini çok net görebiliyorum. Bu kişiler arasında sen de varsın. Katılmadığın nokta varsa buyur yaz. O senin "ğörüşün" yazıp gitmek kolay.
@krep İletim - 02/08/2006 : 15:18:05
alıntı:
tarafından yazılan:

Aynı bölümde olması, aynı tarz oyunlar olduğu anlamına gelmiyor. Kolaylık olsun diye yapılmış bir uygulama bizimki. Ayrı ayrı yazsaydık, birçok kişi Counter Strike ile ilgili mesajlarını aksiyon bölümüne, Call of Duty ile ilgili olanları da macera bölümüne atardı. Oyunların türlerini bilmeyen çok fazla kişi var çünkü.

o senin ğörüşün...
|KRONDOR| İletim - 02/08/2006 : 13:55:35
Aynı bölümde olması, aynı tarz oyunlar olduğu anlamına gelmiyor. Kolaylık olsun diye yapılmış bir uygulama bizimki. Ayrı ayrı yazsaydık, birçok kişi Counter Strike ile ilgili mesajlarını aksiyon bölümüne, Call of Duty ile ilgili olanları da macera bölümüne atardı. Oyunların türlerini bilmeyen çok fazla kişi var çünkü.
@krep İletim - 02/08/2006 : 12:02:55
alıntı:
tarafından yazılan:

Saydıkların aksiyon değil ki, FPS onlar.

ama hepsini aynı katagori içine toplayan sizsiniz...(FPS-TPS-AKSİYON-MACERA) yanlışmı söylüyom yanlışsa cvp yaz...
|KRONDOR| İletim - 01/08/2006 : 23:42:30
Saydıkların aksiyon değil ki, FPS onlar.

0.03 Snitz Forums 2000