|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| gravedigger06 |
İletim - 19/08/2006 : 14:53:59 Arkadaslar bir sey sorucam oynadigimi zannettigim bir sof2 wardi ama oynamamisim simdi canim****ILdigi icin yeniden oyuna basladim cok sardi we bir yerde takildim belki bilenleriniz wardir nasil gecicegimi oradan sami hastaneye yaririp o bolumu bitirdikten sonra yeniden fbi ussune donuyoruz oradada yeni bi sniper gelistirmisler wede test ettiriyorlar orada bu silahi,iste son asama war acilir kapanir bi panjurun arkasinda duran iki kisi biri terorist diyeride tutsak heralde anladigim kadariyla o bolumu nasil gecicem aklinda kalan weya bilen warsa lutfen bilgilendirsin cunku bir iki gundur orada takildim kaldim kafayi yemek uzereyim herkeze ii oyunlar arkadaslar |
| 2 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| |KRONDOR| |
İletim - 21/08/2006 : 22:37:11 terminatör--, gereksiz mesaj yazınca eline bir şey mi geçiyor? |
| terminatör-- |
İletim - 21/08/2006 : 17:55:06 orada bi şeftali dükkanı var.Oraya gidecen şeftali dükkanının sahibi seni karpuzcu hamdinin dükannına yöneltecek oradan bi karpuz alacan ve bölümü geçecen
|
|
|
|