|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| bombula |
İletim - 07/01/2004 : 17:52:27 Oyunu aldım.Kurdum.Oyun başladı.Yanlız benden 2. cd yi takın fln dedi. bende emre uydum loading yazısından sonra tam oyuna başlayacakken "error.cdcopy?" gibi bi hata verip beni oyundan atıyor.Bunun sebebi nedir? veya çaresi varmıdır?Bi yardım ederseniz hayır dualarımı alırsınız ... |
| 4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| bombula |
İletim - 12/01/2004 : 18:30:02 crackle bi ilgisi yokmuş.Son cd de ses dosyalarını kopyalamak gerekiyormuş o kadar.Bu arada ilginize yinede teşekkür ederim. Şeytan: orj oyun kim biz kim. |
| Bora Poyraz |
İletim - 09/01/2004 : 20:16:16 ömersinan(firestar) akıllanmadın mı hala :) bir üyeliğin kilitlendi Crack konusu yüzünden.Herhalde link vermeme gerek yok değil mi? |
| omersinan |
İletim - 09/01/2004 : 19:44:52 sorun crackden.bana mail at sana crackini atarım |
| LittleDevil |
İletim - 07/01/2004 : 17:57:27 oyu kopyaysa her türlü sorunla karşılaşırsın ama yok kopya değil orjinalse bilemem(bi crack sorunu olabilir kopya cdlerde bööle hatalrı çok verir c2yi değiştirme imkanın varsa cd'yi değiştir derim yine aynısını tekrarlarsa bilemem ) |
|
|
|