|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| By prince |
İletim - 08/01/2004 : 13:37:00 Arkadaşlar bu Uplink'te ilk görevi bir türlü yapamadım.Hani Uplink Test Machine'den bazı bilgileri çalmamızı istiyor.Benim elimde program olarak Trace Tracker(2.0) Log Deleter(1.0) ve Password Breaker(1.0) programları var.Trace Trackerı çalıştırıp Uplink Test Machine'e bağlanıyorum.Sonra Password Breaker'ı çalıştırıyorum.Tam şifrenin veya username'in ilk harfini buluyorum Trace'nin biri beni Uplink Test Machine'den atıyor.Sürekli böyle oluyor.Bu şifreyi nasıl kırabilirim?Hangi programları kullanmam gerek?Lütfen yardım edin.Cevap verenlere şimdiden teşekkürler. |
| 4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| ViperCry |
İletim - 27/04/2007 : 18:58:12 Aynen ya şifreyi kırdım bağlanıyorum sonra bağlantıyı kesio Dosyayı bi türlü indiremedim yardımm edebilcek var mı? |
| freepunk |
İletim - 15/02/2004 : 09:31:18 arkadaslar www.gamewinners.com/DOSWIN/bluplink.htm sayfasına bi bakın.. belki işe yarar bişiiler bulursunuz... (trainer bile var) |
| By prince |
İletim - 30/01/2004 : 11:39:14 Neyse ben o bölümü çoktan geçtim.Bana bir bankadan hesabıma nasıl para geçirebilirim biliyor musun?Biraz param olsunda güzel malzemeler alalım. |
| Psyboy |
İletim - 29/01/2004 : 18:54:13 arkadasim bilgisayara direkt baglanma eger direkt baglanirsan bulurlar internic'ten kendine link ekle ve onlara baglanip test machin^'e baglan ayrica test machine'nin password=rosebud |
|
|
|