AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 Swat 4 - Bölüm Geçemedim

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
ceberruh İletim - 24/12/2006 : 02:37:31
Bu aralar Swat 4 e takıldım biraz. Güzel oyunmuş hoşuma gitti ancak 13. bölümde takıldım kaldım. Harita ismi ise "Mt. Threshold Research Center" olarak geçiyor. Böyle laboratuvar ya da araştırma ünitesi gibi bir yer. Hatta binanın bir yerinde ölü denek fareleri var. Sorun şu;

Her şeyi yapıyorum teröristleri vs. öldürüp bütün raporları tamamlıyorum. Sadece tek bir görev eksik kalıyor. "Evrak çantasını güvenceye al" diyor bana. Ama okadar araştırdım didik didik ettim bulamadım. Gece gece kafayı yicektim nerdeyse. Nereye sokmuşlar evrak çantasını anlamadım.

Bilgisi olan arkadaşlardan acele yardım bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
2   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Berk77 İletim - 22/01/2007 : 08:35:16
Bendede 10'uncu bölümde takıldım.Hastehanede teroistler var.Ama benim işim zor.Çünkü terorisler ben gelince hemen sivilleri öldürüyor.
baranabban İletim - 17/01/2007 : 15:13:13
tam olarak hatırlamıyorum ama benim hatırladığım bölümde bir adamı kurtarıyordun adamın olduğu odada bilgisayar masalarının üstünde bir çanta var.bu arada oyununtürkçe yaması varsa verir misiniz?(oyunu bitirdim ama oynuyom yinede)e- mail baranabban@gmail.com

0.02 Snitz Forums 2000