|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| Warlord Hector |
İletim - 22/01/2004 : 13:55:56 Fallout Serisi şimdiye kadar çıkmış en iyi RPG olmasına rağmen bir çok arkadaşın bilebileceği üzere, Fallout 3 projesi iptal edildi. Bu duruma dumur olmuş durumdayım ve aylardır bu olayı takip ediyorum. Interplay hatasından kolay kolay dönmez ama belki müşteri baskısı olayı değiştirebilir.
Halen çıktığı günden beri bilgisayarıma yüklü olan Fallout 1 ve 2'yi oynaken hala henüz bilmediğim ek quest ve spec. encounterlarla karşılaşıyorum. Ki çok detaylı ve sürüyle farklı karakterde bitirmeme rağmen tabi bitmiyoda oyun işte yapacak bişiler bulamayınca diyelim.
Fallout ve serisi hakkındaki görüşlerinizi merak etmekle beraber Van buren için bir imza kampanyası var, adreste isteyenler katılabilirler.
http://www.petitiononline.com/f3f3fnow/ |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| LittleDevil |
İletim - 10/02/2004 : 14:23:48 Ben 1 ve 2'yi oynamadım oyanamam da çünkü RPG'den fazla anlamıyorum ama yine de imza olayına katıldımumarım Fallout 3 çıkar |
| Warlord Hector |
İletim - 26/01/2004 : 09:27:01 xbox için yapılan Fallout 1 ve 2 nin toplandığı bir "Gold edition" başka bişi değil yani...
Çok zahmetli bir yapımı olan ve pek taraftarı bulunmadığı için pek de para kazandırmayan bir oyun türü. Sadece "Şan'ım yürüsün" hesabı yapılarak yapılacak bir oyun. Tabii Çok daha basit olan araba yarışları ve FPS'ler çok daha iyi para getiriyor. Dolayısıyla bu işe girmemekle bir yerde onlarda haklı, kendi karlarını düşünüyorlar ne de olsa...
Yinede umarım bişiler gelişir... |
| Avenger |
İletim - 25/01/2004 : 22:31:22 interplay hangi akılla yaptı bilmiyorum ama ne yazık ki black isle'ı kapattı. fallout 3 ve bir sürü diğer proje de ne yazık ki suya düştü. bence SSI'den sonra gelmiş geçmiş en iyi rpg oyunları yapan firmaydı, çok yazık oldu. |
| shadowwalker |
İletim - 25/01/2004 : 16:17:45 Bizde öyle umut ediyoruz ;) birkaç yerden mail attım yukardaki adreste onlardan biri; aslında olabildiğince baskı yapmak lazım (gerçi taktıklarını pek sanmıyorum, helede kopya cenneti bir ülkeden gelen mailleri doğrudan çöpe atıyorlardır muhtemelen.. eheh) |
| Rappier |
İletim - 25/01/2004 : 15:12:35 Bende nette okuduğum bir yazıdan dolayı söylemiştim ama sanırım yazıda geçen oyun xbox yada ps2 için yapılanıymış. Pc konusunda yakında birşeyler duyarız herhalde. Ynede bu tip bir kaynağı boşa harcamazlar. Firma kapansa bile kaynak kodlarını birileri muhakkak satın alır ve oyunu piyasaya sürer... |
|
|
|