|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| bombula |
İletim - 16/04/2007 : 16:38:47 Oyun tam anlamıyla müthiş arkadaşlar.Biraz sistem istiyor ama ayarlardan onuda halledersiniz. Oyun nası desem biraz enterasan.Oyunda sadece adam vurmak yetmiyor.Biraz strateji ve çetenin arkasını kollamanda lazım.Belli çetelere girmek için ya verilen görevi yapmanız yada onlardan birini zor durumdayken kurtanmanız lazım.Mesela yaralı bir çete üyesine medi kit verip iyleştirmek yada diğer çetenin köşeye sıkıştırdığı başka bi çete üyesini kurtarmak gibi.Oyunda ölen adamların üstünü arayıp bulduklarınızı envanterinize ekleyebiliyorsunuz.Lazım olanları alıp olmayanları satabiliyorsunuz (diablo'daki gibi).oyunda üzerinizde taşıdığınız eşyalar çok önemli.Fazla eşya taşıdığınızda çabuk yoruluyorsunuz.Bazı eşya yada elementler size güç katıyor (bakınız; sacred-diablo-titan amulet gibi) oyun radioaktif alanlarda geçtiği için bazen radyasyona maruz kalabiliyorsunuz.Buda yavaş yavaş canınızın azalmasına neden oluyor.Bunun ilacı vodka eet malesef oyunda radyasyonun tedavisi ilk bölümlerde vodka,(tabi sek içmeniz lazım ahahahah) lem vodka sek sarmaz demeyin biraz ölçü kaçınca kafa bi dünya el hucum çekiyorsunuz.Oyunda cephane çok önemli dikkatli kullanmanız lazım. Yanlız çetelerlede değil daha bi ton yaratıkta peşinizde.İt köpek radyasyonu yiyince olmuş azgın mutand.bide rusların ordu özel timleri var çok çetin cevizler.Oyunda birini indireyim sonra saklanıp teker teker avlayayım demek malesef çok zor.Birine ateş ettikten sonra vurdunuz vurdunuz vuramadınız arkadaşları ile hemen karşı atağa geçiyorlar.Kaçıyım peşimi bırakırlar diyede ümitlenmeyin.Eğer onların görev yerlerinden çok uzakta olmayan bi harabeye de saklansanız sizi bulup kuşatıyorlar.Kaçmak no mimkin  Neyse uzatmayayım bulabilen oynasın şiddetle tavsiye ederim.Sanırım fps'nin artık level atlama zamanı geldi.Bu oyun sanırım bunu başaracak.Hade iyi avlar............ |
| 3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| Traffic |
İletim - 01/05/2007 : 17:31:34 Merhabalar..... Oyunun 2.bölümünde kaldım.Trenli bir bölüm var.Köprüde tren falan düşmüş, aşağıda adamlar var adamları öldürdüm ondan sonra ne yapıcam bilemedim.Uzun süreden beri oyun oynamayınca böyle oluyor.... |
| scorpionfa |
İletim - 16/04/2007 : 21:32:05 Evet duydum, çernobil faciasından sonrasını konu alan bir oyun. Gördüğüm kadarıyla da FPS sadece oynanış biçiminde kalıyor. Genel olarak RPG öğeleri barındıran geliştirilmiş bir oyun. 5 yılda hazırlanmış. |
| batuhanus |
İletim - 16/04/2007 : 16:57:32 Bu kadar yazmana gerek yoktu yaf sana güvenimiz sonsuz:).(Diablo dedin ya akan sular durdu:D)Okumaya üşendim sorayım dedim.Multiplayer var mı? |
|
|
|