AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 Pirates of the Caribbean-The LegendOf Jack Sparrow

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
HeLL_BoY-TR İletim - 06/07/2007 : 16:53:58
Arkadaşlar bu oyunu çok sevdim. Ancak bir sorunum var. Bütün tuşları biliyorum. Ancak şöyle ok işareti olan bir tuş var. küçük bi kutu var. onun önünden çıkıp geriye doğru bir ok işareti gidiyo (daire şeklinde).
Ben bu işaretin hangi tuş olduğunu çözemedim.. Bilen arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirler mi?
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
muratix İletim - 12/07/2007 : 14:07:03
Orada Will'i Seçip İplere Balta At..Ondan Sonra Baya Bi Korsan Var Orda Öldür Hepsini (Canları Cehenneme)Sonra İçeridede Bir Kapı Var Onu Açmak İçin Tahtadan Birşeyler Var Jack'ı Seçip Kolu Hareket Ettir Will Binecek Binince Devamını Çözersin Kolay...

Ve Bide Sen Çok Yardım İstion Kendin Yapmayı Dene Yapamadıysan Düşün Nasıl Yapabilirim Dİye Ne aklına Gelirse Hepsini Dene OLur (Ben Öyle Yapıyordum..)
HeLL_BoY-TR İletim - 09/07/2007 : 13:56:34
Teşekkürler kardeş yaptım.. Şimdi bir sorun daha çıktı.. Biraz ilerledim ben. Daha sonra bi kale kapısı çıktı ama oraya ulaşamıyorum çünkü tam önünde çukur ve aşağısı dere gibi bişey. Will'in halatını kullan diyo.. Orda bi tuş daha gösteriyo.. O tuşun ne olduğunu öğrenebilirmiyim mümkünse.. ortada bi nokta var, dört köşesinde küçük çizgiler var. Bi kare düşün, köşeleri kalmış, kenarlarını almışlar... ortada da bir nokta.. Lütfen yardım edebilir misiniz bana?
muratix İletim - 08/07/2007 : 12:07:06
Baltayla Fln Alakası Yok O Çitlerin Yanında Dinamit Kutusu Var Onu Al.Aldıktan Sonra çitin Üzerine at..Kırılmazsa Defalarca at
HeLL_BoY-TR İletim - 06/07/2007 : 23:49:25
teşekkürler arkadaşım olduu..
benim başka bir sorunum var.. Oyunun henüz başlarındayım, bir köye girdim.. öyle bir yerde kaldım ki: Jack sparrow'un bombalarına ihtiyacım var.. fıçı gibi bi şeyden yeni bombalar alıyorum.. Ama o fıçı gibi şeyin karşısında balta fıçısı var.. Orda hiç birşey yapamıyorum. Halbuki o baltaları alabilsem , çiti kırıp köyün geri kalanında savaşa devam edebileceğim.. O baltaları nasıl alacağım? İngilizce yazıyor herşey.. Lütfen yardım edin :(
muratix İletim - 06/07/2007 : 19:37:57
Numlock Rakamlarından Birisi Olacak Hatırladığıma göre...

0.02 Snitz Forums 2000