AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 FATMAN beni çıldırtacak

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
omersinan İletim - 22/02/2004 : 11:57:03
arkadaşlar metal gear solid2 sobstancede raiden ile oynarken fatman denilen herifle savaşıyorum herif bir türlü ölmüyor.zaten birtek kafasından vurabiliyoruz diyer yerleri kapalı.sürekli bomba koyuyor bombalarla uğraşmaktan ona ateş etmeye zaman bulamıyorum ne yapmam lazım?

birde olga gurlikovic midir nedir biz onu ilk turda gebertmiştik nasil canlandı o?
birde pliskin ile stillmana ne oldu havaya mı uçtular onlar.en son konuşmada 30sn filan kaldı havaya uçacaz beni dinle filan diyordu?
birde mr x kim?
1   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Lightning İletim - 22/02/2004 : 22:20:52
ohooo sen de tüm senaryoyu sormuşun dayı yaw:( neyse bir bir anlatiim; fatman bence en kolay yenilen bosstu. önce dayının bıraktıı ilk iki bombayı hallet sonra sonra durduu bi anda üzerine uç(stun grenade de atsan olur ama ben boşa harcama derim)yer düşünce kafasına vurucu etkisi olan bi silahla(soccom, m4 gibi baretta m9 bayıltıcı dart atar onu kullanma)kafasına sık. bikaç deneme sonra ölücek ve son bi bombadan bahsedşcek. eğer kolayda oynuyosan bomba herifin altında. olgayı gebertmedik m9la vurduumuz için bayıldı(lan eleman okadar uyuşturucuyu yese ya komaya girerdi yada bağımlı olurdu ama neyse:)) pliskine bişi olmadı o tosun gibi (zaten snake'e bişi olurmu be! o jön!!) ama stillman sizlere ömür bina üstüne çöktü(burdan rahmetle anıyoruz:))) mrx ninja oluyor a kim dersen o da olga oluyor. ablamız sana bi katana hediye edicek sonra.. hadi kolay gelsin sana, farewell..

0.01 Snitz Forums 2000