AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 No one Lives Forever - Ne olmakta??

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
bche İletim - 26/02/2004 : 13:55:16
Daha önce başlayıp bitirme fırsatım olmayan bir oyundu No one Lives Forever. Ancak bilgisayarıma yeniden install edip başlattığımda şöyle bir sorunla karşılaştım :

Diğer tüm sesleri(efektler vb)duyabiliyor olmama rağmen, konuşmalarda ses çıkmıyor. Hiç yani. Daha önce oynarken -yine aynı bilgisayarda- böyle bir sorun yoktu.

Ne olmakta olabilir arkadaşlar?
4   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
bche İletim - 26/02/2004 : 14:54:16
Aslında daha önce oynamak üzere yüklediğimde patch'e gerek kalmaksızın sorunsuz çalışmıştı ama, bir kere de öyle deneyeyim. Teşekkürler.
|KRONDOR| İletim - 26/02/2004 : 14:28:28
DirectX ile ilgili bir sorun olduğunu sanmıyorum. Oyunun yamasını kurmadıysan indirip bir dene. Belki düzelir.
ftp://ftp1.sierra.com/pub/patches/pc/nolf_1003to1004.zip

Düzeltme: Eğer daha önce yama yüklemediysen http://dlh.net/getfile.php?40:/pc-patches/3dcard-patches/nolfup1003.zip adresindeki yamayı kur. Daha sonra yukarıda verdiğim adresteki yamayı kurarsın.
bche İletim - 26/02/2004 : 14:19:00
Didik didik ettim yok maalesef. Olanlar da açık. Ama aşağıdaki yazılardan birini okurken şöyle bişey düşündüm :

Bende daha önce directx 9.0 yüklü idi. Sonra dün akşam yüklediğimde galba kendiliğinden otomatik olarak 8.1 i kendi yükledi çünkü yeni ayarların devreye girmesi için bilgisayarı restart etmem lazım ediyim mi uyarısı vermişti bana. Ben de ne alaka ki filan olmuştum ama üzerinde pek durmamıştım.

Sorun bununla alakalı olabilir mi?
|KRONDOR| İletim - 26/02/2004 : 14:14:29
Options ekranında konuşmalarla ilgili bir ayar var mı? Varsa, belki o kapalıdır.

0.03 Snitz Forums 2000