AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 hidden and dangerous 2'de takıldım!

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
omersinan İletim - 29/02/2004 : 09:27:00
hidden and dangerous 2'de operation snowball(ilki)'da 3.bölümde takıldım.2 tane görevim var.birisi koskoca ormanda pilotu bul diyor.pilotun yerini vermemiş nerde bulacam şu pilotu?
ikincisi düşmanı vur diyor.ben buldum düşmanı vurdum fakat o görev tamamlanmadı nasıl olacak?
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
camalan İletim - 02/08/2006 : 20:17:57
Bu bölümü geçen arkadaş varsa yardımcı olabilirmi
camalan İletim - 31/07/2006 : 03:19:21
Bende ilk bölümlerde havaalanlı bir yer var orayı geçemedim bütün adamları ,tankı,yakıt depolarını yokedip birtane defteride buldum ama nedense havaalanı direnişini bastırma görevinden geçemiyorum direnecek kimse kalmadıki tüm mevzileri 4 kere gezmişimdir kuş bile uçmuyor bu bölümü geçenler yardım ederse sevinirim.
omersinan İletim - 06/03/2004 : 08:08:51
ya o binayı halletmeden nasıl 3. tura geçecem biraz düşün
garsons İletim - 05/03/2004 : 20:42:37
valla ben ordaki kulubenin önünde adamı bulup öyle bitirdim kill enemy dediğide tüm askerleri öldürmrn gerekiyor belki biraz abes olucak ama şu karargahın alt katlarında gizli silah falan olayı var oraların fotolarını falan çektinmi o kısmı geçmediysen adam çıkmıyor bu sferde yanlış anlatıyorsam söyle oyunu baştan oynayıp çözümü sana gönderiyim
omersinan İletim - 05/03/2004 : 18:57:48
sağolda o limanda gemi filan yok.o karargah dediğin yerdekileri öldürüyom gidiyom denizin olduğu yere hiçbirşey yok.bi de o russun olduğu yerde değil rus adam.ben oraya gittim yok orda çıldıracam

0.02 Snitz Forums 2000