|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| guraktan |
İletim - 03/03/2004 : 16:35:30 Arkadaşlar bir yerde takıldım, bölümün adı: Alan's desktop PC. Burada çıkış portlarını tekrar konfigüre etmem isteniyor. Orda birkaç görevli var, bunlara tıklayınca portlara gidip sonra geri dönüyorlar, benim burda ne yapmam gerek? |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| Geppettous |
İletim - 06/03/2004 : 11:56:32 Çemberi açtığında sol delik tanınmayan cisimleri tanıtıyor(üç üçlu bir şekil)sağ delik virus bulaşmış(corrut)bozuk itemleri istediğinde onarmak için(onarsanda hemen bozuluyor:)Alttaki delik küp şekere benzer şekilleri bulursan içine koyduğunda hafızanı genişletmek için mavi delikleri çoğaltmak fazla item koymak için.Bunları yapınca itemi deliğe koyunca F1 bas ve sağ üstte şekil çıkıyor tamamlamasını bekle.Belki biliyorsundur ama okuyupta oynayanlar varsa biraz faydası olur;)Benimde bildiğim veya atladığım bir şey vardır. Gold olayına gelince şeffaf küplerin içinde veya vurduğun adamların içinde item bulunca daha üstüyse zaten seni uyarıyor sende bir üst yapıyorsun.Bazı yerlerde mavi küçük bir ufoya benzer şekil var bunu yakalar aktiflersen içine koyduğun itemi bir üstte çıkarıyor bunları bulursan itemlerini iyi seç:Dediğin olay oyun başında yeni bir düzen için başlayınca hemen sonra ihtiyacın olduğu bir itemi koyarsın başka bir özelliği yok. |
| guraktan |
İletim - 06/03/2004 : 01:29:14 Oyunda yeni bölümlere gçtiğimiz zaman yeni bir hafızaya sahip olduğumuzu ve parçaları tekrar düzenlememizi söylüyorlar, geliştirilmesini istediğimiz parçalar içteki yuvarlak yerlere yerleştirilecek değil mi, başka türlü gold yapabiliyor muyuz? Önerilerin için teşekkürler, ben bilmeden hep sağlıkla enerjiyi besledim, doğru yapmışım demekki. |
| Geppettous |
İletim - 04/03/2004 : 18:51:20 LOL ve triangulute(2x,3x)Bunları gold yapamaya çalış LOL bir nevi dürbünlü tüfek gibi zoom in out yapınca aktif oluyor uçan virus ve kırmızılara(kafasından) uzaktan iyi vuruş yapıyor dediğin yerleri bunla geçmiştim fazla değil 2-3 bölüm ilerdeyim sindire sindire:) v4.7.6 kırmızı altıgenleri mümkün olduğunca ara bazı hareketlerden sonra daha önce geçtiğin bölümde bile olabiliyor.Her versiyonda 2-3 güçlerini artırırken heal enerji ve weapon.. ver en alttaki ikisini hiç besleme(level dergi incelemede(çözüm değil)baktım belki bir bildiği vardır:)
|
| guraktan |
İletim - 04/03/2004 : 02:32:03 Teşekkürler, sayende orayı geçtim, şimdi orada e-mailleri almam gerekiyor, ikisini zoraki aldım, üçüncüsünü alırken virüsler geliyor, burada bana bir tavsiyen var mı? Versiyon: 3.2.6 Silah olarak, 2 çeşit disk, 3 çeşit elektrikli silah, 2 çeşit yeşil toplardan var. |
| Geppettous |
İletim - 03/03/2004 : 21:43:09 Program versiyonun kaç:) Hatırladığım solda ve sağda I/D yuvarlak göze benzer şey var soldakinin yanında cam panoda görevlilerin girmesi için yarım çemberleri çevir(panoya tıkla) hangi çemberi çevirdiysen girişi yola dönünce git görevliyi aktifle. |
|
|
|