AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 Neighbours from Hell 2

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Rappier İletim - 11/04/2004 : 19:44:48
Bu oyun geçenlerde tesadüfen elime geçti, yükleyip bir bakayım dedim. Açıkçası bu kadar kaliteli ve bir o kadarda eğlenci bir oyun beklemiyordum. Oynamayanlara şiddetle tavsiye olunur
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
wolverine İletim - 19/05/2004 : 16:02:09
alıntı:
Rappier tarafından yazılan:

yakında yeni bir versiyonu daha çıkacakmış kaçırmamak lazım...

nfl 3 mü çıkacak iyi olur görüntüleri falan var mı
safaza İletim - 10/05/2004 : 23:32:52
manyak bir oyun ya acayip sinirlendiğinde filan yaptığı hareketler manyak komik beli meli kırılıyor manyak birşey ya ilkini oynadım ikinciyide hemen almayı düşünüyorum herkese de tavsiye ederim
scorpionfa İletim - 04/05/2004 : 21:45:44
Oyunun az evvel demosunu indirdim ve oyunadım. Oldukça eğlenceli bişeymiş. Çok güldüm walla! Ama dediğiniz gibi çok kısa, bir bölümü 2 defa oynasanız bile en fazla 5 dk. sürüyor.
akrep_kral İletim - 04/05/2004 : 19:38:20
oyunun birincisini oynadım hemen gidip ikinciyi alacam bir de oyun çok gıcık(komşu için)
thakki1 İletim - 13/04/2004 : 02:06:10
bir ipucu vereyim, başlangıç bölümünde prize alamıyorsun, prizeları alabilmek için mümkün olduğunca kombine tuzaklar kurun, örnegin plaj bölümünde yengeci deniz kabuğuna koyduktan sonra birkez daha yakalayın ve kumdan kaleye yerleştirin, komşunun plaj havlusunun altına deniz kestanesini yerleştirin, bu sayede 5 tuzak birden kurmuş oluyorsunuz, 5. tuazak kumdan kale yıkılınca, olganın bizim elemanı pataklayıp bilborda yapıştırması oluyor, her bölümde kombine tuzaklar prize için gerekli, gerçi şimdilik alamadığım bölümleri tekrar oynamıyorum, oyun bitine baştan oynayayım, biraz oyun süremizi uzatırız hiç değilse

0.03 Snitz Forums 2000