AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 indiana jones emperors tomb

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
berker İletim - 21/05/2004 : 22:56:04
oyunda the dungeon bölümündeyim bir kafes far ordan atlayıp karşıya geçiyorum sonra kolu indirip kafes düşünce zincire tutunuyorum ama sallanıp yukardaki pencereye nasıl atlayacam zincirden tırmanınca sallanamıyorsun ve açık pencereye atlayamıyorsun yadım edin :)
2   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Geppettous İletim - 22/05/2004 : 01:18:15
Sanırım tarif verdiğin bölüm bir veya iki bölüm sonra.Deneme için ilk prag bölümünde(save zorluğundan burası kolayolur)zincire tutunduğun bir yer var balkondan aşağı orda hereketleri default tuşlardan dene zincirde ileri geri sallanma ve atlama yukarı aşağı inme tuşlarını bul ileride de yardımı olacak dediğin yerde de zinciri sallayarak karşı pencereye atlayacaksın hatırlıyorum.
stone2003 İletim - 22/05/2004 : 00:04:15
en sol yerde olan kolu indirdikten sonra merdivenlerden karsıya gec ve timsahın oraya gelmesını bekle tımsah geelınce oradakı kolu ındır ve tımsahı hapset.Tımsahı hapsetmezsen asagı dustuğunde ona yem olursun.tımsahı hapsettikten sonra tekrar karsıya gec ve ilk kafese cık oradan obur kafese atla sonra ikinci kolun oldugu odaya atlaman lazım ok tusuyla ileri ve geri yaparak hızlan en uca geldiğinde space bar tusu ile odaya zıpla ve oradakı kolu cek diğer kafesleri asagı indir.sonra tekrar zincire zıpla ve yakala yine hızlan ve asafı inen ilk kafese atla oradan diger kafese atla oradanda ucuncu odaya zıpla ve kolu cek ortadakı mekanızma acılıyor.Oradakı acılan yerdekı nesneyı al.araya demo gırıyor ve asagı dusuyorsun.yalnız burada zamana karsı yarısıyorsun.tabana dal ve kılcla dalları kes dısarı cık ve bolumu bıtır.

0.03 Snitz Forums 2000