|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| bombula |
İletim - 24/05/2004 : 17:10:35 Vietkong bitmiştir.Baya bi kastırdı ama mutlu sona ulaştık.Eğer oyunu oynayan ve takılan varsa her türlü yardımla emrinizdeyim pilis.... Not: Murcey hocam yaz günü grip oldum 3 gun rapor aldım.hem viet hemde ne zamandır boşladığım hitman2 bitti. Zor bi oyun istiyodun ya bu tam sana göre.... |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| Rappier |
İletim - 27/05/2004 : 23:54:31 Oyun bitirme işi o kadarda büyütülecek birşey değil. Normal bir oyuncu kasmadan ayda 4 yada 5 oyunu rahatlıkla bitirir. Hele son zamanlarda çıkan kısacık oyunları düşünürsen bu sayı dahada arttırılabilir. Sizler oyunları bitirmeyi isteyin yeter............. |
| purgation |
İletim - 27/05/2004 : 18:50:32 Millet oyun üstüne oyun bitiriyor ben daha yeni başladım :) abi tebrik ediyorum sizleri... yeni bir oyun bitirme dilegiyle:) |
| Rappier |
İletim - 26/05/2004 : 12:31:23 Commandos3'te sorun nedir? ben bu aralar onu oynuyorum ve neredeyse sonlara gelmiş durumdayım... |
| bombula |
İletim - 26/05/2004 : 02:07:50 Farcry'ı (türkçeye dikiz:D) geçen biraz oynadım fena deel.Nişan almak kabus gibi ama ekşın fena deel.Grafiklere laf yok.Ama benim gariban makina için fazla bi sistem istiyi.Bide xp de çalışıyomuş galiba. Geppet; Şansmı?Ehehehehhehehe lem şansımız olsa commandos3 bitirirdik.Ahhh ah.... |
| Geppettous |
İletim - 26/05/2004 : 01:00:55 Ne kadar şanslısınız.Bende yeni çıkacak oyunları bekliyorum tabi ertelemezlerse:) |
|
|
|