AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 MANHUNT

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
force156 İletim - 29/05/2004 : 16:32:05
Bu oyun bana biraz farklı geldi.
Oynayanların fikirlerini öğrenmek isterim...
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
vanhojdonk İletim - 18/06/2004 : 18:06:12
ben oyunu bitirmek üzereyim.Ama size söyliyeyim ilk başlardaki süperliğine pek kanmayın.Oyun sonlarına doğru iyice bıktırıyor.Vahşice haraketlerle adam öldürme seçeneğimizin olması iyi ama hep aynı haraketler.
batusay İletim - 16/06/2004 : 18:28:23
Ben bu oyunu bitirdim ve bir silahla 3 çeşit infaz gerçekleştirebiliyorsunuz.Adamın arkasına geçip Sol-Moues'a basınca 1.seviye , Adamın arkasına geçip Sol-Mouse'a basılı tutun , hedef sarı olunca bırakın , bu 2. seviye , hedef kırmızı olunca bırakın , bu da 3.seviye infazdır.Amma yamuk cümle kurdum yaw , neyse...

Fikrim mi?Belki standartın üstünde ama be bir daha yüzüne bakmayı düşünmüyorum...
m.ozudogru İletim - 11/06/2004 : 07:25:22
hep aynı şeyler var oyunda ,adamlara bir kere görününce kurtuluşun yok. yani sıkıcı bir oyun verilen oylara aldanmayın...
JAZZ İletim - 08/06/2004 : 20:36:44
bence o kadar az değil öldürme stilleri her silahla 3 farklı sekilde öldürebiliyoruz...
tughan0 İletim - 08/06/2004 : 00:38:42
Ben biraz oynadım ilerlerde adamlar çok olunca zevkli oluyo salakları tek tek tuzağa düşürüyorsun.Tabi bu planlarıda sen yapıyorsun. Oyun zevkli ama dediğininz gibi hep aynı şekilde öldürüyosun. Oyun öldürme şekilleri üzerine değilde splinter cell gibi gizlilik üzerine kurulmuş bence. Birde oyunu yaparken heralde gta motoru kullanmışlar oynayanlar farketmiştir zaten düşük sistemlerde çok çok rahat çalışıyor benim sistemimde tüm ayarlar açık olarak oynuyorum 128 mbram celeron 433 128mbgf4, takdir sizin...

0.03 Snitz Forums 2000