|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| kohan |
İletim - 22/07/2004 : 00:18:53 slmlar bu oyunu oynamadıydasınız mutlaka alın ve oynayın burun kıvırmayın,beğeneceksiniz tavsiye ederim.oynayan varsa aranızda peyj in ship inin password u ndr bilen varsa sölesin tşkkr ettim |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| xardaks |
İletim - 21/07/2006 : 19:26:17 Hocam kusura bakma yine rahatsızlık veriyorum ama aşağıda kısa bir link videosu var. Ben bu bölümde takıldım. Yardımcı olursan sevinirim. İlgilendiğin için yine teşekkürler.
Burada en sağdaki kapağın üstünde bir anahtar var onu almam lazım ama bir türlü alamıyorum.
http://video.google.com/videoplay?docid=-6280174707779320203&q=BEYOND+GOOD+EVIL |
| onurjor |
İletim - 11/10/2004 : 11:12:14 alıntı: didem tarafından yazılan:
bundan sonra bu siteye girmiyeceğim için umarım doğru anlamış ve aktarmışımdır sana kaldığın yeri faydam olduysa ne güzel:)
cok tesekkur bu gece deniycem hepsini bu siteye girmiyceksen ilerde sana bişey soramıycam demektir onun için onurjor2@hotmail.com benim messenger haberin ola belki ben de sana yardımcı olurum ilerde saol. |
| didem |
İletim - 09/10/2004 : 06:19:25 bundan sonra bu siteye girmiyeceğim için umarım doğru anlamış ve aktarmışımdır sana kaldığın yeri faydam olduysa ne güzel:) |
| didem |
İletim - 09/10/2004 : 06:12:46 hımm aklıma gelmişken bu bölümde bi adamı kurtarıcan o senin için istediğin tüm demir kapıları kafasıyla tos atarak kırıcak sende rahat edicen.:)) bide b ota aldığın aparatla o lazerlerin üstünden atlıyabiliceksin hadi geç artık oraları ordan sonrası daha keyifli.... |
| didem |
İletim - 09/10/2004 : 06:08:13 3 ve 4. yarışlar dnizde kırmızı işareller var lazer gibi şimdi geçemiyosunuz.Daha sonra görevinizi başarıyla tamamlayınca bi aparat alıcaksın botun için mamga garajmıdır nedir ordan:) o elektrikli kapıda kenarda bikutu sandık öle bişi var onu it elektriğin ortasına araya üstünden diğer tarafa geç. sora ilerle bi eldiven alıcaksın baya ilerleyince onunla fotograf makineni kullanarak ateş edebilicen buda benden tiyo sana kablolardaki iletişim sorunlarına bununla çözüm bulucan. |
|
|
|