AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 Vietcong

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
By prince İletim - 31/08/2004 : 08:53:55
Arkadaşlar ben bu vietcongbir bölümünde takıldım.Yardım istiyorum.Şimdi hani 2 sefer tünellere girdiğimiz bölüm varya hani bu bölümden önce kalıntılar vardı.2 tane AA gun patlatıyorduk.İşte bu tünellerin sonuna geldim.Bir tane VC köyüne çıktı.VC köyünden hızla ormana koştum.Bir yere gelince kendi Auto Save aldı.Tab'a basdığımda VC'lerden kaç yazıyor.Ama bn nereye gideceğimi bilmiyorum.Çünkü tünellere girerken haritamı almışlar.Lütfen yardım edin.
4   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
vanhelsing İletim - 04/11/2004 : 23:02:37
dostum el fenerini aç tabi bu çok riskli herifler seni hemen görüyorlar yere dogru bak patika izlerini takip et sadece bunu yap ben böyle geçtim. bu arada adamlardan kacarmısın onları vururmusun sana kalmıs
By prince İletim - 01/09/2004 : 10:58:24
Bunu demin denedim.Bir yere kadar gittim.3 adamla karşılaştım^.3'ünüde vurdum.Sonra 5-6 adım sonra bir yerden ateş sesi geldi o adamıda vurdum.Bir kayanın arkasındaydı.Onuda vurduktan sonra gittim gittim yer üstüne çıktığım köye geri döndüm.Sonra en son kayıt aldığım noktadan devam ediyim dedim.Kayanın arkasındaki adamın ordan devam ettim.Bundan önce vurduklarımın yanına geldim.Şimdi benim sana bir sorum var.Benim sürekli olara doğuya mı gitmem gerekiyor yoksa batıya mı?Dönüp dolaşıp aynı yere geliyorum.Lütfen yardım et.Olmadı bu bölümden bir sonraki bölümün kayıt dosyasını gönderiver.
By prince İletim - 01/09/2004 : 08:33:18
Çok teşekkürler.Bunu deneyeceğim.
Geppettous İletim - 31/08/2004 : 18:49:18
Sol taraftan sınırın(oyunda son geidebildiğin yer:)sonundan devamlı ilerleyerek git(ben böyle yapmıştım) ormanın içinde bir kulube var onu bulduğunda içeri gir(telsiz konuşması vardı sanırım) ve bir zaman sonra helikopter gelecek tabi vietcong'lular heryerden bitmeye başlayacak helikopter gelinceye kadar sağ kalmak zorundasın.Direk ormana dalarak giedebilirsin ama bücürler iyi saklanıyor göremiyorsun ormanda dolaş kulubeyi bulmak zorundasın gözleri yoruyor ama heyacanda bir yandan:)Belkide şimdiye kadar buldun;)

0.03 Snitz Forums 2000