AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 Vietcong save problemi

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
guraktan İletim - 19/09/2004 : 00:57:18
Oyun rahat oynanıyor ama oyunu hızlı kaydettiğimde oyundan çıkıyor. Sistemim Win 98, P 3 800, 256 mb ram, Fx 5200 ekran kartı. Acaba başlangıçtaki ayarları mı değiştirmem gerek, yoksa sistemde mi bir problem var?
3   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
guraktan İletim - 28/09/2004 : 01:46:29
Arkadaşlar Vietcong 1.4 yamasını yükledim ama 1.3 yamasını da istiyor, bunların boyutları çok büyük yüklemem mümkün değil, küçük boyutlu, bu sorunumu giderebilecek yama biliyor musunuz?
guraktan İletim - 20/09/2004 : 12:47:17
Sağol Geppettous, yamalar bize şart oldu artık. Xpyede sistemi yenilediğimde geçerim. Şimdilik idare ediyoruz işte.
Geppettous İletim - 19/09/2004 : 20:42:11
Artık XP'ye geçmeye kendini alıştır:)Gerçi hala oyunları destekliyor gibi fakat son frcry,doom3 vs. oyunlar XP şart oldu.
Oyunun epey yaması çıktı sanırım faydası olur.Ayarları fazla kasmadan orta karar tutmalısın oyunun renk cümbüşü fazla olduğundan hareket tazeleme hızı zorlayabiliyor.Oynadığım zaman yükleme ve açmada bayağı zorlamıştı bütün özellikleri malesef min. yapmıştım.

0.02 Snitz Forums 2000