AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 THIEF3

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
didem İletim - 01/10/2004 : 02:33:23
İTİNA İLE BİTİRİLMİŞTİR:)
3   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
didem İletim - 09/10/2004 : 05:40:31
evet hapisede uğradım gezmedik çatı bırakmadım para keselerinide aşırdım ama senin kadar iyi deilmişim çünkü açılan gizli oyun bölümü ilk senden duyuyorum...:) saol. Bu arada falamir ben bu siteye bildim bileli girerim ilk tasarımından bugüne kadar.Ziyaretçi konturolü yaptığınızda kimse daha bu siteyi bilmezken ordan burdan link veriyordum ben! gerekesiz forum açma uyarın için saol ancak benim böle bir uyarıya ihtiyacım yok.Bu oyunu oynarken çok zorluk yaşadığım anlar oldu ve benim gibi çok sevenininde olduğuna eminim.Artı bu oyunun çözümü bu sitede mevcut deil.Bitirdiğim bir dünya oyun var sadece populer oyunlara yönelik çözümlerde yardımcı olmak istemiştim.Siz yinede artılarınızı eksi yapmak istiyorsanız herkes bildiğini kendisine saklar ki bu forum da benim için kapanmıştır.daha profesyonel sitelerde görüşmek üzere hoşçakalın.
falamir İletim - 01/10/2004 : 22:51:31
Bu nasıl konudur diyecektim ki düzelten çıkmış, didem diğer bir forum düzeni olan gereksiz konu açmama kuralına dikkat edile, konu bi tarafa çekilebildiği için devam edile...
Geppettous İletim - 01/10/2004 : 11:21:56
Gençler bu yazına kızmadan sana bir kaç soru sorayım.
1.Yakalanıp hapishaneye uğradınmı?
2.Pagan ve ya Hammer dostluğunu max. yaptınmı?Pagan max. olunca yeşil portalı açıp iki portal arası geçiş yapabildinmi.
3.Bütün görevlerini prof. olarak ve 3 gizli itemleri bularak bitirdinmi.
4.Oyunda çıkabildiğin bütün çatılara çıkıp gizli sayılabilecek yerleri gördünmü?
5.Dayanamayıp vatandaş veya nöbetçiler yürürken arkalarından para keselerini aşırdınmı:)
6.Konuşmalarıdinleyerek veya yazıları okuyarak ara görevleri yaptınmı örnek limanda barın üst katında ceset var onu denize atarsan sana para vereceğim diye bir mesaj geliyor gittim hakikaten orda ceset vardı;)
6.Bütün görevleri prof. bitirince açılan gizli oyun bölümüne girdinmi(fake)
7.Oyunu bitirdiğin için tebrikler darısı diğer oyunların başına:)

0.02 Snitz Forums 2000