AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 Thief 3

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Mérula Alba İletim - 23/10/2004 : 17:36:08
Oyunda 1. gündeyim. Takıldığım yer şurası: fabrikadayım ve her şeyi bitirdim. Odalardan birinde tavanda asılı bir kafes var onu indirmem ve içindeki kutsal kadehi (The Chalice)çalmam gerek. Odadaki kilitleri açamıyorum. Açmam için gerekli olan pullama makinasındaki mekanizmayı da pulladım ama kilitlere tıklayınca hiçbir şey olmuyor. Sebebini bilen varsa söylesin lütfen...
2   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Mérula Alba İletim - 24/10/2004 : 22:27:51
yazıların hepsini okuyorum ama o dediğin kutsal sembolü aldığımı sanıyordum. yine de bir bakarım. teşekkürler.
Geppettous İletim - 23/10/2004 : 21:42:19
Fabrikaya girmeden(ikinci mavilik) önce başbapazın odasında (sağ tarafta su kuyusu olan yerde ileride merdivenlerin sonundaki kapı) birşey var onu almalısın(kutsal sembol)birde dediğin pullanmış dişliye benzer şey bu ikisinide odaların birinda yana yana yarısilindir kazanına banzeyen üzerinde şekiller olan yere tıkladığında itemleri kendisi yerleştirecek ve kafes aşağı düşecek.Senin sorunun yazıların hepsini okumaya çalış okudukça bazı görevler aktifleniyor yani yapman gerekenler yazıyor belki bu olabilir.

0.02 Snitz Forums 2000