|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| Mérula Alba |
İletim - 20/11/2004 : 21:23:29 Malikhanedeyim her şeyi yaptım.Kendi kendine konuşan kadının odasından anahtarı aldım. Başka bir odada bir kapağı kaldırarak indiğim yerden de anahtar aldım. Malikhanede 4 tane kilitli kapı var. İki tanesini açtım. Ama en üst kattaki iki kapıyı açamıyorum. O açamadığım odalardan birinde bir gramafon var. Gramafonu çalıştırınca gizli kapı açılacak ve bölüm bitecek.İçeri nasıl giricem neden açılmıyor bu lanet kapılar. her yeri didik didik ettim ama alacak veya yapacak bir şey kalmadı.O odalara girebilsem bölüm bitecek.(bu arda malikaneye gelmeden önce öldürmemem gereken rahiplar vardı. Kimseyi öldürmedim ama rahiplar tarafından farkedilidim. Oradan kaçarak kayığa gittim ve malikaneden buldum kendimi. Rahiplere yakalandığım için bir şeyler değişti sanırım öyle bir yazı çıktı ekranda. Acaba kapıların açılmamasının sebebi bu olabilir mi? Sakın bana tekrar oynamam gerektiğini söylemeyin ) |
| 1 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| Geppettous |
İletim - 21/11/2004 : 00:00:17 Çalışma odasında(mutfakta dışarıda büyük yemek masasının olduğu yere açılan oda)masanın altında bir düğme var onu bul.Tıkladığında diğer tarafta müzeye benzer bir yer var,aynı katta diğer tarafta(duvarda çapalar var)orda gizli kapı açılıyor,yanlız hızlı hareket et sonradan kapanıyor. |
|
|
|