|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| yeselcuk |
İletim - 15/12/2004 : 10:26:58 Biliyorum eski bir oyun ama arşivlerde bulamayınca bir konu sahibi olmayı hak ediyor dedim. Bir oyunun cazibeli bir konuya sahip olması benim için çok önemli. Bir bilim kurgu hayranı ve anime sever olarak bu oyun tüm zamanlar içerisinde en çok seviğim oyunlar kategorisine giriyor. Var mı Oni'yi bilen? |
| 3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| Geppettous |
İletim - 15/12/2004 : 11:43:07 PC'de oynadım.Klavyede tuşlara seri basmak zor oluyordu.Rüya kısmı dediğim yerde bayılıyor,odasında uyuyor gibi birşeydi ve çıkışları bulurken uzun sürünce kafası büyüyordu hatırlıyorum,uzun zaman geçti.Açıklamaların için teşekkürler,sanırım bu oyunu gerçekten seviyorsun;) |
| yeselcuk |
İletim - 15/12/2004 : 11:08:08 Geppettous oyunu PS konsol'da mı oynadın? Ben rüyada kafa büyümesini hatırlamıyorum hiç doğrusu. Eğer konsolda hikaye farklıysa ciddi ciddi bir PS2 almayı düşünürüm doğrusu. Bir de öldürdüğün profesör değil, polis müdürü olan Grifin'di, hani şu dazlak ama saçları anime portre gösterimde kafasının iki yanında üçgenlemesine dikilen. Profesör Hasegawa ise Konoko'nun (Yani Mai Hasegawa) amcası idi, Konoko'ya ateş edildiğinde önüne atlayıp kendini feda ediyordu Konoko'yu bir scan edip içindeki chrysallis hakkında bilgi verdikten sonra.
Gelelim öldürme olayına: Eğer Griffin'i öldürmezsen ağabeyin chrysallis'ten güç çekerek bir deve dönüşüyor, biraz Frankeştayn'a benzeyen bir surat, alnından çıkan bir tek boynuz, kaslı koca kollarla. Normalde zarar veremiyorsun ancak bir combo yapınca kısa bir süreliğine zarar görebilir hale geliyor. Bu arada güçlü vuruşlarla adamın enerjisini tüketmeye çalışıyorsun. Adam dev halindeyken ona yardım eden elemanlar olmuyor, teke tek dövüşüyorsunuz.
Farklılık sadece son dövüşte, her iki halde de bitiş aynı. Teke tek dövüş ile grup halinde dövüşte zorluk açısından pek bir fark yok. Farklı sonları denemek için yapılması gereken şu: Oyunu bir kez bitirdikten sonra cheat code'lar kullanılabilir hale geliyor, ayrıca istediğin checkpoint'ten tekrar oyunu oynayabiliyorsun. Oyunu bitirdikten sonra android kızın beyni olduğu bilgisayar ile savaşma noktasını yeniden yükleyip son aşamada Griffin'i öldürme/öldürmeme kararını tekrar vermeli. Sonraki seviye yüklendikten sonra hemen en son dövüş noktasını yükleyince farklı sonla oynanmış oluyor. Cheat code da kullanıp beyni kolayca yenmek, ardından Munro'yu kolayca yenmek mümkün. Beyni yenmek aşırı zor olduğundan orada cheat kullanmak iyi de ben Munro'yu hile olmadan dövmek isterim daima.  |
| Geppettous |
İletim - 15/12/2004 : 10:47:22 Profösörü öldürmedim,sonunda yardım etti.Öldürseydim değişik bir son olurmuydu o aklımdadır:)Hareketleri tuşlarla kombine etmek bayağı uğraştırıyordu.Sonuçta güzel bir oyundu hele rüyasında kafasının büyümesi ve delikten geçememesi:)o zamanlar oynanası bir oyundu ikinciyi yapsalar iyi olurdu;) |
|
|
|