AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 görev"find ampress into the present"

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
i hate to say İletim - 10/01/2005 : 15:17:08

Selam arkadaşlar ! Bi konuda bana yardımcı olabilecek bir arkideş varsa sevinirim hatta bayılırım. Oyunu bitiren arkadaşlar vars bilir oyunun başında bi maskeli yaratığın bizi takip ettiğini biliyoruz daha sonra dahaka her ikimiz aynı yerdeyken dahaka prensin bir kıvraklık yapmasıyla o yaratığı alıyor. Daha sonraki bölümlerde o yarartığın aslında biz olduğumuz anlıyoruz çünkü maske takarak o yaratığı biz yönetiyoruz. işte sorum şu o maskeli halden kurtulup maskeyi çıkardıktan sonra "Empress Khaelina" nın yanında gidiyoruz ve empress ile ikinci bir savaşı yapmamak için kılıçları başka yere atıyoruz. Burdaki görev "find empress khealina into the presnt" fakat biliyosunuz zaman değiştirme odaları var. Oyun bir demoyla khaelina nın odasının arkasında bir duvar kırp khalinayı present a gönderiyor.
Ve oyun o zaman odasında devam ediyor,zaman kumları çalışmıyor ve kapının önünü taşlar kapatıyor. İŞte arkideşler ben o zaman değiştirme odasında tıkılıp kaldım. Oraya buraya atladım ama sanırım gözden kaçırdığım bişii ler var. Eğer bir yardım eden çıkarsa acayip sevinicem. Saygılar, şimdiden teşekkürler
1   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Geppettous İletim - 10/01/2005 : 20:50:17
Güzel,yardım isterken oyunda ne var ne yok baştan gelmişsin:)zaten oyunda bitmiş sayılır sande zamana girecek ve az bir yol gidince eğer elinde normal kılıç varsa Khaelina,su kılıcı varsa Dahaka ile çarpışacaksın ve bitiş demosu;)
Bır ihtimal bug söz konusu olabilir veya zaman kumlarını çalıştıran dört düğmeyi aktif etmen gerekir.Ordan başka artık gidiş yok sende portala gireceksin.

0.03 Snitz Forums 2000