|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| akrep_kral |
İletim - 11/03/2005 : 21:25:05 oyunu yükledim benden directx 8.1 i istiyor.bende 9.0c yüklü.oyun açılmıyo kafayı yiycem yardım |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| akrep_kral |
İletim - 04/04/2005 : 18:06:22 neyse beyler sorun ekran kartında değilmiş.bi format çektim düzeldi.sağolun:-) |
| Funkyyy |
İletim - 03/04/2005 : 21:56:20 Russian'ın senin evindeki bölümde takıldıysan yapacağın şey basit. Russian yere vurduğunda sersemliyo. o ara sen gidip tepesine bineceksin ve kurukafa işareti çıkan yere götüreceksin. mesela ilkinde buzdolabına götürüp mouse'u ileri geri hareket etirmen gerekiyo.sonra diğer odaya geçiyosun.orada tv'ye falan vuruyosun kafasını. ama sakın tepesine binmediğin azmanlarda yakınında durma :)
Russian'ın ikinci gelişinde ise(roketlerin oradaki) russian üst katta duruyor olacak. Oralarda roket yakıtı varilleri var. Russian varilleri sana atmak için tek tek kaldırıyo ve ateşliyo.tam varili kaldırıp ateşlediğinde(kafasının üstünde tutuyo) o anda varili vurman gerekiyo.dürbünlü bi silahın olması gerekiyo.  |
| coolheart |
İletim - 29/03/2005 : 01:15:19 punisher de bende russian da takıldım gecen arkadaslar varsa yardım edebilirmi? |
| salarefecan |
İletim - 22/03/2005 : 22:14:28 Ben oyunu oynamaya basladım ve cokta güzel bir oyun oldugu düsüncesindeyim ama bazı yazılarda abartıldıgı kadar vahşet içermiyor...Belkide ilerleyen bölümlerdedir..cok zorlanılacak kısımlar var oyunda mesela ben russian da takıldım gecen varsa yardım etsın lutfen...
REKLAM YASAK Bu adreste trainer ve cheats bulabılırsınız.... iyi eglenceler... |
| purgation |
İletim - 16/03/2005 : 14:23:10 Yaa abi bende bugün kurdum oyunu.. Setupda ekran kartını görmüyor sadece T/L olması lazımmıs (transform and lighting) Yani benim ekran kartının bu desteklemesi icin ne yapmam gerek Bilen biri anlatsın.. Bakınız biz magduruz:) |
|
|
|