Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
mrt06
İletim - 22/03/2005 : 22:19:02 ilk forumdakini yaptımda başka enteresan şeyler varsa onlarıda yazabilirmisiniz?
4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
phantom
İletim - 28/07/2005 : 12:38:19 ben oyunu yükleyemedim 3. cd de hata veriyor?????????
teka
İletim - 21/07/2005 : 13:14:31 ya beyler oyunun 3. kısmıydı sanırm (gürcistanda geçen) oradaki asansörde 2 adamın konusmalarını laser-micle dinle diyo dinliyrm ama asansör tepeye varmadan bikaç saniye önce mission over diyo sinir oldum cd demi bi hata var acaba eksik bişe yaptımı sanmıyorm yardım ederseniz çok sevinirim...
mrt06
İletim - 23/03/2005 : 09:45:21 çok saol 1'i biitti bitecek bitirdiğimde kesin 2 ve 3'ü alıcam
Geppettous
İletim - 23/03/2005 : 00:11:05 Başka enterasan olay yok,sadece oyunun çözüm şekli sana kalmış.İster karanlıktan yararlan çevredeki lambaları vur ve adamları deli et:)ister eğer vurma görevi açıksa sniper ile vur veya sessiz silahla vur ama sonuçta sesliklik ve farkedilmemek temel kural. Bazı yerde hani otamatik senin aktif ettiğin silahlar var onun ilk şıkkını deaktif edersen adamlarıda vuruyor,bazı yerlerde iyi zamanlama yaparsan ve üzerine çekersen makinalı taramasına maruz kalıyorlar;)Zaten oyun akışında bazı yapılması gereken hareketleri yapıyorsun yolu bulmak sana kalmış,imkanın varsa ikinciyi al oyna hareketler biraz daha gelişmiş,değişik yollardan çözüme gidebiliyorsun.