|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| canoOo |
İletim - 21/04/2005 : 16:56:34 Arkadaşlar Punisher da bir bölümde takıldımm Russian diye bir adam yukarıdan ateşli variller atıyorr onları elinde patlatıyorum,sonra aşağı zıplıyorr ve kovalamaca başlıyor :) aşağı indikten soraa onu nasıl etkisiz hale getirecemm ? |
| 3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| Geppettous |
İletim - 23/04/2005 : 11:41:12 Son yakuzaya kadar gelmişsindir.Yakuzayı kılıcı al ve quick kill yaparak öldür diğer 4 kız harakiri yapıyor.Kapıdan çık ve mutfağa açılan iki kapı var asansöre giden değil diğeri içeri girince bir köşede ölü polis var orda masanın üstünde anahtar var(kare mavi çizgi)al ve kilitli olan kapıya koş ora masanın üstünde laptop'u aktifle.Artık bundan sonrası sana kalmış ne yap ne et ölmeden zamanı doldur,dolunca asanörü arakana alınca sol girişte resim aktifleşecek(mavi çizgi)bas ve içeri gir dikkat içeride az dolu:)ve demo. Not:Zaman dolarken dolaşma uygun bir köşede adamları hakla devamlı geliyorlar bakışın zoom yap ve kafalarından vur.Mutfağın sol köşesi tek kapıyı görecek şekilde birde asansörlü odada sağ dip köşe:)ben mutfakta denedim oldu ama epey telef ettikten sonra punisher! :) |
| frontsidehair |
İletim - 23/04/2005 : 10:26:22 ARKADASLAR BENDE JAPON BÖLÜMÜNDE TAKILI KALDIM.KAÇACAK YER BULAMIYORUM.ADAMLAR BENİ GEBERTİYOR. |
| Geppettous |
İletim - 21/04/2005 : 23:24:09 Aynı olayı aşağıda da yapacaksın,sarı renkli varillerin yanından geçerken adamın alevi ateşliyor ve patlıyor,kaçarken yanından geç varil alevlenince yanına yaklaştır patlayınca canı azalacak.Yanlız varilleri silahla vurunca ateşleniyormu denemedim:)ateşleniyorsa koşarken vur tam o geçerken varil patlasın.İleri bölümlerde görüşmek üzere:) |
|
|
|