AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 SWAT 4 yardım

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
daredewıl İletim - 21/05/2005 : 14:10:34

3.görevde rehinelerin yerlerini bulamıyorum lütfen yardım edin
3   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
RoM3o İletim - 08/06/2005 : 19:53:18
+1 L.A.P.D dogru söyledi bende rehine ariyodum meger elemanlarmis
L.A.P.D İletim - 29/05/2005 : 16:15:10
dostum 3 bölüm gas istasyonu orda zaten elemanlar belirgin yani aramana gerek yaz.
ama sen ilk girişte 2 kapıda olabirirler arkada falan kalmışlardır belki.iyi oyunlar
Geppettous İletim - 21/05/2005 : 14:26:58
Hangi görev,fairfax(bir sonraki qwik fuel..ordada araba tamir atolyesinden yukarı çıkan merdivenden çıkınca içeride sodanın köşes
nde)ise orda en alt kat bodrumda bir dehliz var en dibe git saç kapı(aksiyonda yazı çıkar)içerde bir rehine var.
Birde bütün elemanları haklayıp,rehineleride kurtardığın halde hala görev bitmiyorsa,mutlaka herkezi kelepçelemelisin.Bazen siviller aksilik yapıp kelepçelenemiyor o zaman biber gazı sık(silah seçimine bunuda ekle)veya yanına gaz bombası at:) ve vur kelepçeyi.Son olarak rehineleri hep aynı yerde gibi düşünme yeni oyunda değişken olabiliyor yani başka bir odada başka bir şekilde.Rehinelerin yerini bulamamak değilde,mutlaka kilitli bir kapı veya biryerde(açılmayan veya gizli bir yer oyunda yok)teröristler haklamdan seni onları haklaman veya teslim alman önemli.İleride asiler flash veya gaza karşı maske takıyorlar dikkat et,ekibine ve sana kolaylıklar:)
Not:Bilemiyorum kullanıyormusun,eğer kapı altından bakmak istiyorsan silah seçiminde bir cihaz var onuda alırsan kapı altından bakabiliyorsun faydası oluyor(adını hatırlamıyorum).

0.03 Snitz Forums 2000