AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 -12 final resistance

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
silent59 İletim - 16/07/2003 : 01:06:10
arkadaşlar merhaba c-12 final resistance diye bir oyun aldım fakat ikinci bölümde robotların cıktıgı asansör kapılarını sandıklarla kapatıyorum içerde bizim elemanların yanında üç tane basınç salteri var bunları dengeleyemiyorum ve daha iç odadada cam bir fanus içinde bir adam yatıyor zannedersem salterler dengelenip bu adam buradan yollancak burada ne yapıldığını söyleyen olursa sevinirim
3   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
raptechno İletim - 23/06/2006 : 10:33:17
walla ben oyunu bıtrenı cok oluyor oyunu basindan anlatabilırmısın yada sen en kısası olarak o oyunun hilelerinı al cunku bende oyle bıtırdım oyunu
silent59 İletim - 19/07/2003 : 00:40:02
alıntı:
ysf tarafından yazılan:

ben o oyunda uzuuuuun zaman önce oyun kapattım ama 2. bölüm nası başlıyo biaz hatırlat yardım edeyim

ikinci bölüme robot bir örümceği yok ederek geciyorsun takıldığım yere gelmeden önce renk kodlu bir kapıdan geçiyorsun bina içinde havada ucan roboları yok ederek iki tane asansör kapısı olan odaya geliyorsun buradan sürekli robotlar cıkıyor kapıları yan taraftaki sandıklarla kapatmak istiyor bunları kapattıktan sonra içerde iki tane askerin yanında 3 butonlu bir basınç göstergesi var daha iç odadada fırlatma bölümünde cam fanus içinde bir adam yatıyor zannedersem bu göstergeler dengelenip adam burdan yollanacak ama nedense göstergeler dengelenmiyor.(umarım yeterince anlatmısımdır).
ysf İletim - 17/07/2003 : 22:23:37
ben o oyunda uzuuuuun zaman önce oyun kapattım ama 2. bölüm nası başlıyo biaz hatırlat yardım edeyim

0.03 Snitz Forums 2000