|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| kokijeans |
İletim - 11/08/2005 : 14:58:53 arkadaslar bn punisher oyununda yakuza bölümünü geçip orda kaldım inanılmaz çok adam geliyor ve silah yetmiyor tabi can da bana sınırsız can ve silah hilelerini bilen varsa çok acele göndersin şimdiden tesekkürler |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| zildjian |
İletim - 05/12/2005 : 00:25:54 teşekkür ederim arkadaşım çok yardımcı oldun. |
| Geppettous |
İletim - 03/12/2005 : 23:50:27 Bölüme başladığın yere geldiğin asansöre yüzünü dönmüş vaziyette düşünürsek sağ tarafında ilk koridorun içinde bir resim var gizli kapı burası.Zaman dolmadan aktif olmuyor önce 3 dk ölmeden gelenleri hakla,zaman bitince dediğim resim mavi çizgili oluyor tıkla ve açılan kapıdan gir.Yanlız dikkat içeridede adam var ölme yoksa baştan:). Japonla konuştuktan sonra git ve kılıçla adamı quick kill yaparak öldür kadınlar harakiri yapacak hızla koşarak kilidi alıp bilgisayarı aktiflersen kendine uygun bir yer bulman kolaylaşır.Mutfağın içinde her iki kapıyı görür vaziyette gelenleri haklıyarak zorlukla geçmiştim,gerçi taktikler değişir başka yolda bulabilirsin,kolay gelsin ve hile kullanmadığın için tebrikler;) |
| zildjian |
İletim - 03/12/2005 : 22:37:20 neyse arkadaşım sen panonun nerde oldugunu söylermisin ben hilesiz oynamayı istiyorumda o panoyu bulamadım bide hangi kapı açılacak |
| King Arthur |
İletim - 28/11/2005 : 13:17:52 scorpionfa adam hileyi nasıl geçilceğini değil neyse burası türkiye kafa bırakmadı ki AB.sadet gelelim profiles bölümüne gir.new e tıkla oraya V PIRATE yaz.extrasa gir.ordan cheats a gir ordaki her şeyi aktif yap.(görünmezlik,sınırsız can,sonsuz şarjör,bi vuruşta bir adam öldürme,adamları vurunca inanılmaz uzağa uçurma vs.)gibi özelliklerin olcak.(ama sondan bir önce bişey var o punisherin 1980,1990,2000 yılarındaki kıyafetleri oda ayarlanıyo.başka sorun olursa ulaş bana punisheri bitirdim her derdine bi çözüm buluruz   |
| scorpionfa |
İletim - 11/08/2005 : 19:32:41 bölümü geçmen için yapman gerekenler: Bir odada ahantar var, bunu açıp adamın ofisini açacaksın. ofisteki bilgisayarı kullanıp sistemi aktif edeceksin. Sistem 3 dakika sonra aktif oluyor ve bir yerdeki panoda gizli bir bölüm açılıyor.
|
|
|
|