|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| LordOfTheTurk |
İletim - 02/01/2006 : 20:26:13 rosebud (yamalı ver. çalışır): 1000 simoleon hist_add: O anki ailenize yeni aile tarihi ekleme auto_level: Mimari araçlar seviyeyi otomatik olarak ayarlar. house: Hiçbir sorun olmadan belirlenen evi yükleme water_tool: Hendek veya dere yaratma edit_char: Karakter yaratma modu interests: Kişinin ilgi alanlarını gösterme browser_failsafe: Web tarayıcınızın yarattığı kilitlenmeyi kapatma quit: Oyundan çıkış rotation<0-3>: Kamerayı döndürme fam_test: Evi olmayan aileler üstünde rasgele operasyonlar yürütme save: Açık olan evi kaydetme draw_routes on: Seçilen kişinin gideceği yolu gösterme |
| 3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| elifim |
İletim - 20/01/2006 : 14:06:08 şifrelerden bazıları yalnız sims 1 de bazıları unlashedda bazıları hiç olmuyor yani çalışmıyor |
| elifim |
İletim - 20/01/2006 : 14:04:18 bu şifrelerin hepsi bilindik daha fazlası da var |
| zikzakmakak |
İletim - 13/01/2006 : 01:05:28 arkadaş bunların nerdeyse hiçbiri olmuyor bende hepppsi var sende olmayanlar bile bitek help bide mther lode vb oluyor ama digerleri asla benimki orjinal bide olmmmmmmmmmmuyor işte |
|
|
|