AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 The Sims 2 ile ilgili..!

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
armadillo102 İletim - 26/01/2006 : 09:35:16
Merhaba arkadaşlar.. Ben Body shop_745 i yükledim.. Sırmak istediğim bir iki sorum var.. Yeni simsler yaratıyorum oyun için ama onların kıyafetlerini oyun içinde değiştirmek istediğim zaman bana çok kısıtlı şeyler sunuyo..pijama seçicem diyelim, bana kısıtlı seçenek sunuyo.. Diğer pijamaları göstermiyor bile.. Oysa simsleri yaratırken o kadar çok kıyafetleri gözüküyordu ki, onları kullanamıyorum.. şimdilik aklıma gelen sorun bu, yardımcı olursanız sevinirim.. Hatta böyle oyunun oynanışı ile ilgili bir site varsa ama ıncık cıncık herşey dahil olmak üzere bildirirseniz çok memnun olurum.. kendinize ii bakın..
2   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
_ÇAĞLAR_ İletim - 28/01/2006 : 11:07:34
sims 2 nin yeni modlarından biri night life....
wendy İletim - 26/01/2006 : 14:13:33
çünkü aldıgın dolapta yani elbise dolabında sınrlı giysi var sen daha fazla giysi olsun istiyorsan telefon alıp call tranporstation a tıkla taksi göstergeli seçenekler çıkacak çıkacak bütün simleri götürmek için ikincisine seçtigin simi götürmek içinde 1 cisine tıkla biraz bekle sonra yes ve no seçenekleri çıkacak yese tıkla vetaksi gelecek evin önüne simi ona bindir şehre gideceksiniz taksiyle yemek almak giysi almak kitap almakgibi seyler yapabilirsin orda ama her markette giysi çıkmıyo ondan önce bir simsiz girip marketi düzenllemen lazım ayrıca insanların adı sims degil sim tamam mı buna dikkat et

0.01 Snitz Forums 2000