Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
Sorellina
İletim - 11/02/2006 : 16:03:00 Arkadaşlar hadi herkes sims hakkında fikirler versin ki oyuna biraz renk katalım fiziksel görüntülerini nasıl yapalım mesela örnek verin huyu nasıl olcak evi nasıl olsun boşansın mı mutlu mu üzgün mü?? evi nasıl tasarlayalım ne renkler uyuşur odalar nasıl olsun ?
Biraz örnek verelim ki herkes buradan değişik fikirler alıp evini yapsın....
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
Sorellina
İletim - 26/02/2006 : 13:47:21 arkadaşlar burada simleri öldürmekten değil yeni fikirler bulmaktan bahsediyoruz.... lütfen siz de yeni fikirler bulun.... eğer cinayetle çok ilgileniyorsanız bi arkadaş öyle konu açmış bulunuyor........
ÇiLeKeŞ
İletim - 22/02/2006 : 20:20:09 kadın ve erkeklerin hobileri arasında fark olsaydı mesela kadın yemek yerken felan bişileri daha çok artmalı
erkek televizyonda maç seyredebilmeli özellikleri daha kolay artmalı
bunları düşündüm
The_Punısher
İletim - 22/02/2006 : 18:09:38 bence alma bende oynadığım halde sıkıldım biraz oynayınca sıkılırsın ama sen bilirsin
arsat
İletim - 22/02/2006 : 13:56:14 ben sims 1 de taptım öyle herkezi çağırdım ve öldürdüm Mezarlık yaptım böle çimler felan koydum taşın öüne bide çitle çevirdim mi çok gzl oldu :D ama tabi oynu kaydetmeedim:D:D öle resmini çekip bilgisayara yükledim çok gzl oluyor gerçekten off bi de sims 2 yi bulsam alacamm çok mrk ediyorum o oyunuu