|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| angelina07 |
İletim - 05/06/2005 : 18:50:20 Selamlar herkese...Sorunum çok büyük.Simslerime internetten yeni eşyelar,elbiseler yüklüyorum;ama bir türlü oyunu sokamıyorum.Ne yapmalıyım?Önerdiğiniz siteler var mı?Geniş biçimde anlatırsanız sevinirim... |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| wendy |
İletim - 27/01/2006 : 01:15:33 bişey sorcam peki eşyaları indirdikten sonro dowlond dan sonra napcaz oyunda çıkması için |
| guler_999 |
İletim - 18/01/2006 : 16:22:16 İŞTE HİLELER AŞAĞIDA THE SİMS 1 haaa...
The Sims Oyun sırasında [CTRL][SHIFT]C tuşlarının hepsine birden bastıktan sonra çıkan hile ekranında aşağıdaki kodları girin: Kod Sonuç klapaucius $1000 Simoleon rosebud $1000 Simoleon (1.1 sürümü için) water_tool evinizi suyla çevrili bir ada yapar set_hour # saati # (1-24) olarak değiştirin set_speed # oyun hızını # (-1000 +1000 arası) olarak ayarlayın interests Sim'lerinizin kişilik ve ilgi alanlarını gösterir autonomy # Sim'lerin kendi kendilerine nasıl düşüneceklerini # (1-100) ile ayarlayın grow_grass # # (1-150) numaralı çimi yetiştirin map_edit on/off Haritayı kendiniz yapın (on veya off seçerek) route_balloons on/off Temel eğitim açık/kapalı (on veya off) sweep on/off Saniyeleri gösterir tile_info on/off Karenin bilgisi açık/kapalı log_mask Olayları kaydetme history Ailenin tarihini basar edit_char karakter yaratma ekranı açar lot_size # Arazi büyüklüğünü # yapar ! en son girilen hileyi tekrarlar ; Birden fazla hileyi yazarken araya koyun
Çok hızlı şekilde para sahibi olmak için önce hile ekranını açın ve "klapaucius" kodunu kullanın. Daha sonra hile ekranını tekrar açın ve !;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!:!; yazın (istediğiniz kadar ekleyin - maksimum 60 adet olabilir). |
| cecilya |
İletim - 18/01/2006 : 14:34:17 BEN SİMS 2 Yİ KULLANIYORUM BİLDİĞNİZ DEĞİŞİK ŞİFRELER VARMI AMA DEĞİŞİK YAŞLANMAMA GİBİ DEĞİL BİRDE EŞYELARI VE BAŞKA ŞEKİLLERİ NASIL YÜKLEYİP İNDİREBİLİYORUZ BİRİ BUNU BANA AÇIKLAYABİLİRMİ.... |
| guler_999 |
İletim - 18/01/2006 : 14:14:31 tamam krondor arkadaş özür diliyorum ve söz veriyorum bir daha internet adresleri vermicem n'olur üyeliğimi kilitleme |
| guler_999 |
İletim - 18/01/2006 : 13:37:27 angelina07 ,bak www.sims2.gen.tr adresine gir orada gerekli açıklamaların hepsi var downloadlar eşyalar herşey |
|
|
|