|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
destin |
İletim - 14/06/2007 : 18:21:46 arkadaşlar lütfen yardım edin çünkü tom raider legend'de kazakistan bölümünde kaldım,birtürlü yaratık kılığına girmiş amandayı öldüremiyorum.4 topada hareket ettirmeme rağmen kılıcı alamıyorum.kafayı yiyecem help me.............acil cvp.bekliyorum |
3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
falamir |
İletim - 11/10/2007 : 16:11:27 xnkx, imzalarda reklam amaçlı link verilmemektedir, silinmiştir. |
xnkx |
İletim - 10/10/2007 : 22:07:50 Bu alıntıdır. Odanın dört tarafında yer alan kutulara giderek E tuşu ile kolları çekin, sonra odanın ortasındaki silaha geçin. Size yakın pozisyon da odanın ortasında duran dört adat metal top var. Bunları silah ile ittirmeniz gerekiyor. Ancak kısa süre havada asılı kaldıkları için hızlı bir şekilde dördünü birden havada tutmalı ve bu anda silahtan inerek kancanız ile silahın üstünde açılan küreden kılıcın diğer parçasını almasınız. Biraz zorlanabilirsiniz ama olmayacak bir şey değil. |
destin |
İletim - 15/06/2007 : 12:35:41 benim yaratığa makineyle vurmama rağmen canı biter gibi olup tekrardan başka yerden alıyor anlamadım bu işi aranızda 5.bölümü geçen varmı? |
|
|
|